Haberler

İzmir: Ak Partili Göksel'den İlçe Ziyaretleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, yaz programı çerçevesinde, Ödemiş'te ilçe ve belde ziyaretlerinde bulundu.

Hotar Göksel, AK Parti İl Başkanı Ali Aşlık ve İzmir Milletvekili Tevfik Ensari ile birlikte gittiği Ödemişte, önce İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek teşkilatın sorunlarını dinledi. Ziyarette bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Hotar Göksel, Türkiye Büyük Millet Meclisinin çok yoğun bir çalışma temposundan sonra tatile girdiğini ifade ederek, "Meclisin çalışmalarının olumlu ya da olumsuz yansımalarını görmek üzere seçim bölgelerine dağıldık. Ankara'nın gündemi çok yoğun geçti. Verimli ve yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık. Türkiye'yi ekonomik ve sosyal açıdan rahatlatacak kanunlar çıkarıldı. Bu çalışmaların, halkımız nezdinde ve kurumlarımız nezdinde yansımalarını mahallinde görmek, memnuniyetlikleri ve sorunları tespit etmek üzere ilçelerimizi ve beldelerimizi dolaşıyoruz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Davran, yaptığı konuşmada, Ödemiş hayvancılığını geliştirmek için kooperatifler ve sivil toplum kuruluşlarının İlçe Başkanlığı ile birlikte hazırladığı, hayvancılığı geliştirme projesini Hotar Göksel'e anlatarak destek istedi. Ödemiş'te seçilecek örnek bir köyde, hayvan besi işletmesinin kurulmasını amaçladıklarını ifade eden Davran, "Seçilecek bu köyde, köylülerimizin ortaklığıyla kurulacak tesis sayesinde, hayvancılık girdi fiyatlarının yüzde 30 azalacağını hesapladık. Ödemiş'in bankalarda ciddi mevduatlar var. Fakat ortaklık kültürü olmadığı için bu mevduatlarını yatırıma dönüştüremiyorlar. Bu mevduatlarla kurulacak tesislere, Tarım Bakanlığı'nın hibe yardımlarını da sağlayabilirsek, Ödemiş'te hayvancılık, tahmin edilenden daha fazla büyüyecektir" dedi. Nükhet Hotar Göksel, hayvancılığı geliştirecek her türlü ciddi projeye destek vereceklerini ifade ederek, bu konudaki somut girişimlerin kendisine ulaştırılmasını istedi.

Göksel, daha sonra İl Başkanı Ali Aşlık, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Emin Davran'la birlikte önce Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti. Ödemiş Belediyesinin çalışmalarını anlatan Belediye Başkanı Mahmut Badem, 2009 yılına kadar hazırladıkları projeleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ederek, "Hükümetimiz, hiçbir ayrım yapmadan ödeneklerimizi zamanında gönderiyor. Bu da bizim çalışma azmimizi artırıyor. Şu an itibariyle, yerel seçimlerden hemen sonra yaptığımız programın, önünde gidiyoruz. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan, sorunlarımızın takipçisi olan milletvekillerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Göksel, daha sonra, Bademli Beldesi'ne geçerek Belediye Başkanı Selahattin Kundak'ın sorunlarını dinledi. Kundak, Bademli içme suyu tesislerinin yetersiz olduğunu ifade ederek, tesisin genişletilmesi için yardım istedi. İlave tesislerle Bademli suyunu, Türkiye'ye taşımayı amaçladıklarını ifade eden Kundak, AB hibelerinden yararlanmayı amaçladıklarını ifade etti. Göksel, daha sonra, diğer belde belediye başkanlarını da ziyaret ederek sohbet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title