Haberler

İzleyici İsteyince Yapımcı, Oyuncu Alper Üstündağ'ı Söz'e Transfer Etti

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran Söz dizisinde daha önce konuk oyuncu olarak rol alan Alper Üstündağ, izleyiciden gelen yoğun istek üzerine ekibe dahil edildi.

Arka arkaya çektiği reklamlarla adından söz ettiren ve sinema filmleri ile yoluna devam eden Alper Üstündağ, Star TV'de yayınlanan 'Söz' dizisi ile uzun süre sonra dizi serüvenine geri döndü.

"MESAJ YAĞMURUNA TUTTULAR"

Birkaç bölüm konuk oyuncu olarak 'Söz' dizisine dahil olan ve harita sınırımızdaki Türk Büyükelçiliği'nin Polis Özel Harekat Komiseri rolünü üstlenen Alper Üstündağ, "Günler öncesinde yayınlanan fragman sonrası takipçilerim tarafından mesaj yağmuruna tutuldum. Dizi yayınlandığında ise çok olumlu tepkiler aldım" dedi.

"DOĞRU PROJEDE YER ALMAK BENİ MUTLU ETTİ"

Ünlü oyuncu, "Hem gönderilen olumlu mesajlar hem de doğru bir projede yer almak beni çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Üstündağ, dizide izleyici karşısına böyle çıkmıştı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

akıncı:

güneydoğuda biz 15 temmuzda biz istikbal uğruna can veren biz . . . . . ama hiç askerlik yap mayan görsel kahramanlar televziyondalar . . . .

33
5
yanıtYanıtla
mavi bere:

hayat bu kimi yaşar kimi oynar :)

yanıt11
yanıt5
mehmet bozkurt:

askerliğini dahi yapmamış veya paralı yapmış kişiler asker filminde çekemez oynayamaz. gerçek sahada hepsi kaçacak yer arar. eksi dereceleede 1 gün bile askerlik yapamaz bu cocuklar.

20
4
yanıtYanıtla
ömer:

saçma sapan bir dizi Türk askeri bu kadar aciz midir?ben çok kızıyorum ve artık izlemiyorumsaçma sapan bir dizi.

17
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Söz ne?İlk defa duyuyorum

6
9
yanıtYanıtla
ellisekiz:

O senin cahilliğin, sen git pembe panter izle.

yanıt7
yanıt4
Kastamonulu:

anlaşılan sen gelinim olurmusunu falan seyrediyon

yanıt8
yanıt6
VATANDAŞ:

İlk defa duymak suç mu? Dizi izlemiyorum.

yanıt4
yanıt2
hakan:

sakarya fırat osman kanat da savaşcı dızısınde oynasın

7
7
yanıtYanıtla
Kemal:

Arkadaşlar bunun gerçeklik payı için aranızda anlaşın beni isteyin bakalım alıyorlar mı almıyorlar mı hem kontrol etmiş oluruz doğrumu yalan mı? :P

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title