Haberler

İzlandalı Oyuncuların Cinsel İlişki Yasağı Kalktı: Eşleri Yanlarında Olduğu Sürece Sorun Yok!

İzlanda Milli Takımı hocası Heimir Hallgrimsson, oyuncularına Dünya Kupasında cinsel ilişki yasağı getirdiğini yalanlayarak "Eşleri yanlarında olduğu sürece özgürler" dedi.

İzlandalı oyunculara Dünya Kupasındaki Nijerya maçı öncesi cinsel ilişkiye girme izni verildi. Ancak bu izin sadece eşi olan oyuncular için geçerli olacak.

İzlandalı Oyuncuların Cinsel İlişki Yasağı Kalktı: Eşleri Yanlarında Olduğu Sürece Sorun Yok!

"EŞLERİ OLDUĞU SÜRECE SIKINTI YOK"

İzlanda hocası Heimir Hallgrimsson, kupa öncesi oyuncularına cinsel ilişki yasağı koyduğu iddialarını reddetti. Hallgrimsson, bir yasak koymadığını, eşleri yanlarında olduğu sürece bir sıkıntı olmadığını ancak henüz Rusya'ya varmadıkları için bu durumun bu şekilde algılandığını söyledi.

İzlandalı Oyuncuların Cinsel İlişki Yasağı Kalktı: Eşleri Yanlarında Olduğu Sürece Sorun Yok!

EŞİ YAKINDA GELİYOR

Cardiff orta saha oyuncusu Aron Gunnarsson, İzlanda'nın Nijerya maçından öncesindeki basın toplantısında cinsel ilişki yasağı için espri yaparken yasak hakkındaki sorulara, "Şu an için evet" cevabını verdi. Gunnarson'un eşi kısa süre içerisinde Rusya'da olacak.

İzlandalı Oyuncuların Cinsel İlişki Yasağı Kalktı: Eşleri Yanlarında Olduğu Sürece Sorun Yok!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu Nijerya İzlanda Komik - İlginç Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

çekil:

REİS; kusura bakma bu sefer dinlen. . . . muhalefet yapmak da iyidir. . . . hemde en yakınındaki asalakları da temizlersin. . . . kenara çekil. . .

40
44
yanıtYanıtla
X girl:

Abazanlar dolusur burya şimdi igrenç yorumlariyla

13
21
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

En önce sen gelmişsin azgın şey..Belliki başına vurmuş senin..

yanıt31
yanıt9
Fedai:

Toplumun dejenere olduğu insanların haysiyetinin olmayıp hayvandan farkının kalmadığını anlatan bu tip haberlerin yapılması hangi akla hizmet ediyor anlamakta zorluk çekiyorum

20
8
yanıtYanıtla
Numbia:

çiftleşmenin yeri,evinin bir köşesidir.,sokakta sadece itler çiftleşir.

23
4
yanıtYanıtla
Dilan:

Aynen doğrudur numbia:))

yanıt8
yanıt3
fabrika gurmadı oyum chpye:

köy oldu bizim burası köy chp yönetmedi bu zmana kadar bu ülkeyi diyenlere gelsin köy kaldık gece beşten sonra kimse yok sokaklarda bildim bileli chp var başta köy kaldı burası . yazıklar olsun devlet fabrika kurmuyor diyen ahmaklar fabrika kurmak için para dagıtıyor faizsiz ugraş al madem azcık paraya kıy uzmanına yaptır projeni bak nasıl teşvik alıyorsun lafa gelince çok icraat yok

5
18
yanıtYanıtla
Urfali:

Arkadaşlar son defa sandığa gidec3z ilerde sandık görünce hayret edeceksiniz Suriye rejimi gibi olacak maalesef güzel ülkemiz

5
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dünya kupasından cok kim kiminle nası ilişkeye girdiğinin haberleri ile dolu arık

16
1
yanıtYanıtla
TÜRKÜN GÜCÜ:

Dilek dilek sana Kezban kezban demek istiyorum. Kezban kezban sana da böyle kezbanstyle bir yorum yakışırdı. Sen beni boşver, burada mevzu ben değilim, burda mevzu sen bu İngiliz tayının eline su dökemezsin. . . Kezban kezban ter kokusu, ağız kokusu ve göbek salmaktan bahsetme bana, bütün bunlara ekstra birde sürekli evin içinde şalvarımsı bir eşofmanla gezmeniz var ki iğrenç! Onlar sonra erkekler öyle erkekler şöyle. . . Siz çok mu iyisiniz?

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title