Haberler

İzlandalı Birkir Mer Saevarsson Çalıştığı Fabrikadan İzin Alıp Dünya Kupasına Geldi

Güncelleme:

2018 Dünya Kupasında ilginç yaşam hikayeleri dikkat çekiyor. Arjantinli Messi'ye karşı başarılı bir savunma yapan 33 yaşındaki Saevarsson'un İzlanda'da lav tuzu paketleme işinde çalıştığı ortaya çıktı.

İzlandalı oyuncuyla ilgili ortaya çıkan gerçek, futbolseverleri bir hayli şaşırttı.

MESSI VE DI MARIA'YA ADIM ATTIRMADI

Arjantin ile 1-1 berabere kalan İzlanda'nın başarısında 33 yaşındaki savunmacı Birkir Mer Saevarsson'un payı büyüktü.

İzlandalı Birkir Mer Saevarsson Çalıştığı Fabrikadan İzin Alıp Dünya Kupasına Geldi

Değeri 100 milyonlarca euro olan Lionel Messi ve Angel Di Maria'ya adım attırmayan 33 yaşındaki defans oyuncusunun diğer mesleği ise alışılanın dışında.

Rusya'ya gelebilmek için çalıştığı fabrikadan izin alan Saevarsson, lav tuzu paketleme işinde çalışıyor.

"DÜNYA KUPASINDAN NORMAL"

Birkin Mer Saevarsson, "Benim bir fabrikada işçi olarak çalışmam Dünya Kupası finallerine gitmemizden çok daha normal" dedi.

İzlandalı Birkir Mer Saevarsson Çalıştığı Fabrikadan İzin Alıp Dünya Kupasına Geldi

Bu arada İzlanda'da Lionel Messi'nin penaltısını kurtaran kaleci Halldorsson ise ülkesinde tanınmış belgesel, klip ve reklam yönetmeni.

34 yaşındaki file bekçisi son olarak Coca-Cola'nın, Dünya Kupası için hazırladığı reklam filmini çekti. (AMK Gazetesi)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arjantin İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

KAAN:

DEMEK Kİ NEYMİŞ NÜFUSUN ÇOK OLMASI BİR TOPLUMU ÜRETKEN FAYDALI ETMEZMİŞ KALİTELİ BİR TOPLUM OLUŞTURMAK DAHA ETKİN OLURMUŞ

33
3
yanıtYanıtla
3535:

kaan kardeşim ağzına sağlık çok güzel yazmışsın. bilinçli, milli değerlere saygılı, milliyetçi ve çalışkan bir toplum olmak, bu şekilde gençler yetiştirmek önemli! şuan da yaşadığımız toplumla anca böyle televizyonlardan izleyip, herşeye alkış tutarız.

yanıt3
yanıt0
Taraftar1907:

Helal olsun başka ne diyeyim bizimkilerde aldıkları paraya bakıp utansınlar

31
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

UTANMAZLAR.

yanıt1
yanıt0
KIZILTUGAY:

Bizim milli takımda oynayan paşalarımızın ayrıca böyle zahmetli işlerde çalıştıklarını hiç duydunuzmu?sıradan hazırlık maçı bile yapsalar,TFF bunlara dünya kupası kazanmış gibi tonlarca para ödüyor;peki ortada başarı varmı nezamandan beri?tabiki yok!çünkü öyle bir dertleride yok.enerjilerini antremana,sahaya değil,gece cluplerine,tatillere,lüx eğlencelerine harcıyorlar,bedava emek harcamadan para kazanan bu beylerden anca bukadar,ötesini beklemeyin.

29
0
yanıtYanıtla
YEKPARE:

BUNLARI OKUYUNCA HARAM OLSUN ALDIĞINIZ PARALAR. TÜRK MİLLİ TAKIMINA.

28
0
yanıtYanıtla
Ömer Murat Turaç:

Eveet işte Türk futbolu neden gelişmiyor diye sorabilecek kadar yüzsüzlere tokat gibi cevap Adam işten izin alıp savaşıyor bizimkilere para fazla geliyor yazık az daha para versinler.

25
0
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Bizim süslü merkepler den daha iyi ciktilar helal olsun.

23
1
yanıtYanıtla
MTT:

Bizimkilerdeki imkanlara bakın bir de İzlandanın yürekli savaşçılarına. . . Helal olsun diyorum keşke helal olsun diye kendi futbol takımımıza diyebilseydik. . .

23
0
yanıtYanıtla
saziye ceyhan:

Sen tam zamanlı Fatih Terim’e ayda 291 bin Euro’dan yılda 3, 5 milyon Euro verdin. Bunu dört yıl ödedin 81 milyonluk Türkiye Dünya Kupası’na gidemedi, 320 bin nüfuslu İzlanda orada. Asıl dram budur, bu

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title