Haberler

İzdivaçta Rezalet! Gelin Adayları, Taliplerini Dans Ederek Etkilemeye Çalıştı

Güncelleme:

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu izdivaç programında gelin adayları, beğendikleri erkeği elde etmek için dans figürlerini sergiledi.

RTÜK'ün televizyon kanallarına getirdiği yasak sonrası evlendirme programlarını Youtube kanalında yayınlamaya başlayan Seda Sayan ve Uğur Arslan, gelin adaylarına yaptırdıkları ile sınırları zorlamaya devam ediyor.

Programın son yayınlanan tanıtım jeneriğinde gelin adayları beğendikleri damat adayı için canlı yayında rekabete tutuşuyor. Birbirlerine yönelik sert ifadeler kullanan gelin adayları, sonunda damat adaylarını etkilemek için dans figürlerini konuşturmaya başlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

BABA:

REZİLLİK

27
0
yanıtYanıtla
Alper:

Bu progami hazirlayan sunan her kim emek veriyorsa Allah belasini versin. .

16
0
yanıtYanıtla
RÜTÜK NEREDE:

PİİİİSLİİİKLEEER

15
0
yanıtYanıtla
adsız:

başımızdaki müslüman geçinenlerde izliyormu acaba. . yoksa bilerek toplum ahlakını bozmak için sessizmi kalıyorlar. . .

6
5
yanıtYanıtla
bayrak:

neden müdahale edilmiyor, müslümanlığa yakışıyormu

11
0
yanıtYanıtla
Sahin goremen:

Bu ulke ne zaman uyancak bilmem insalah gec olmaz

10
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

Cuma namazına gelen, Sabah namazına da geldiğinde.

yanıt0
yanıt0
????:

uğur aslanı efendi bir şahıs olarak görürdüm ama bu seda sayanla proğram yapmaya başladığından beri sedayla aynı seviyeye düştü

10
0
yanıtYanıtla
CELAL:

Eskiden camilere giremiyorduk nemazımızı kılamıyorduk yolda döviyorlardı, tüpgazı rüşvetle alıyorduk sigara yoktu, şeker kuyruklarına giriyorduk hep chp yüzünden . Ama şimdi öylemi asgari ücret alıyorum herkesin arabası var en pahalı cep telefonları herkes çok güzel pahalı giyiniyor evimi aldım şükür arabamda var rahat rahat geçiniyorum herkeste geçiniyor, aç kalmadı devlet biyiklerimizde allah razı olsun hep onların sayesinde, allah başımızdan 100 sene daha eksik etmesin onları ülkem süper güç olur.

5
5
yanıtYanıtla
gorkem:

celal bey asgari maas 1400 liraya hem ev hem araba almıssınız. bu ıkısını 1400 liraya nasılaldınız cok merak edıyorum. bu buyuk basarınızın sırrını bıze acıklarmısınız ?

yanıt5
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title