Haberler

İzdivaç Programı Yayından Kaldırılan Hande Ataizi, Farklı Formatla Geliyor

Güncelleme:

Sony Channel Türkiye kanalında izdivaç programı yayından kaldırılan Hande Ataizi, aynı kanalda yeni bir formatla ekran yolculuğuna devam edecek.

RTÜK tarafından getirilen yayın yasağını delen ve izdivaç programı sunmaya başlayan Hande Ataizi'nin direnci kırıldı. Verilen ağır cezaların ardından izdivaç programı yayından kaldırılan güzel sunucu, farklı yeteneklerin sergileneceği yeni bir yarışma programı ile ekran yolculuğuna devam edecek.

RTÜK: STÜDYO İÇİ VE DIŞINDA YAKINLAŞTILAR

"Hande Ataizi ile" adıyla yayımlanan programı inceleyen Üst Kurul, bu programda stüdyoda bulunan damat ve gelin adaylarının birbirleriyle stüdyo içi ve dışında yakınlaştıklarını, programda katılımcıların beğendikleri adaylarla birbirini tanımasına imkan tanındığını ve bu süreçlerde yaşanan tartışmalar ile katılımcıların birbirlerini yalancılıkla suçladığı diyalogların da ekrana yansıtıldığını tespit etmişti.

ÜST SINIRDAN CEZA VERİLDİ

23 Ekim Pazartesi günü yayına başlayan "Hande Ataizi ile" isimli evlilik programına en üst sınır olan yüzde 5 oranında para cezası uygulanması kararlaştırdı. Programa ayrıca 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti.

YARIŞMACILARA 20 SORU SORULACAK

Sony Channel Türkiye'de yayınlanacak programda yarışmacılara 20 soru soruluyor ve soru başına belli bir süre veriliyor. Her bölüm iki etap ve bonus etabından oluşuyor. Yarışma için öncelikle onar kişilik iki takım belirleniyor ve büyük ödül için yarışmacılar tüm yeteneklerini ve bilgilerini ortaya koyuyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Hande Ataizi Türkiye Sony TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title