Haberler

İyilikle 50 çocuğu gülümsettiler

İZMİR'de Ömür Aslan (42), Dilek Çoban (45) ve Nimet Altaş'ın (45) sosyal medyada kurdukları 'Bir İyilik Bir Gülümseme' sayfası birçok çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İZMİR'de Ömür Aslan (42), Dilek Çoban (45) ve Nimet Altaş'ın (45) sosyal medyada kurdukları 'Bir İyilik Bir Gülümseme' sayfası birçok çocuğun ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bayram ve özel günlerde gönderdikleri hediyelerle hem İzmir hem de ülke genelindeki minik yürekleri sevindiren hayırseverler, yeni eğitim öğretim döneminde okula başlayan minik öğrencilere de yardım elini uzattı.

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olduklarını belirten ev kadını Nimet Altaş, yazar Dilek Çoban ve özel bir firmada görevli Ömür Aslan, 50 öğrencinin tepeden tırnağa tüm eksiklerini tamamladı. İzmir'in Çamdibi, Altındağ gibi farklı semtlerindeki öğrencilere ulaştıklarını anlatan Ömür Aslan, "Bu dönem 50 çocuğa hem giyim hem de kırtasiye yardımı yaptık. Bizden destek bekleyen öğrencilerin listesi hazırdı. Sadece İzmir'de değil, Konya'da dahi malzeme gönderdiğimiz öğrencilerimiz var" dedi. İhtiyaç listesini sosyal medya sayfasında yayınladıktan sonra kısa sürede yardımların gelmeye başladığını anlatan Aslan, "Yardım etmek isteyenler aldıkları malzemeleri bize kargo yoluyla ilettiler. Maddi bağış asla kabul etmiyoruz. Bize destek olmak isteyenler çanta, defter, kalem ve farklı kırtasiye malzemeleri ile birlikte kıyafet yardımında bulundular. Eksikleri sosyal medya sayfamızdan duyurduk. Ama daha fazla çocuğa ulaşabilmek için tüm duyarlı vatandaşların desteklerini bekliyoruz. Bize Facebook üzerinden 'Bir İyilik Bir Gülümseme' sayfası aracılığıyla ulaşabilirler" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title