Haberler

İyi Parti'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Oldu

CHP ile İYİ Parti arasında bugün imzalanan ittifak protokolüyle, ilçelerde her iki partinin aday çıkaracağının netleşmesinin ardından, İYİ Parti Genel Merkezi, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'un ismini duyurdu.

CHP ile İYİ Parti arasında bugün imzalanan ittifak protokolüyle, ilçelerde her iki partinin aday çıkaracağının netleşmesinin ardından, İYİ Parti Genel Merkezi, Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun'un ismini duyurdu.

İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, yayınladığı bir basın açıklamasıyla Bodrum adaylarının Mehmet Tosun olduğunu kamuoyuna deklare ederek, Tosun'u sadece İYİ Parti'nin değil, Bodrum halkının gönülleri birleştirecek başkan adayı olarak niteledi. Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler kullanıldı;

"Sürecin en başından itibaren spekülasyonlara itibar edilmemesi hususunda hassasiyetimi dile getirmiştim. İYİ Parti ve CHP arasında Türkiye'nin birçok yerinde hayata geçirilen seçim işbirliği Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile sınırlı kalmış, diğer ilçelerin tamamında işbirliği ruhuna zarar vermeden demokratik bir yarışın yaşanması karara bağlanmıştır. Müzakerelerin en başından beri Bodrum ile ilgili farklı görüşlerin ortaya atıldığı, yerelde yetkili yetkisiz bazı kişilerin beyanları üzerinden kamuoyunda zihin bulanıklığı yaratıldığı hepinizin malumudur. İYİ PARTİ olarak Bodrum'un hak ve hukukunu korumak, siyasi kaygılarımızın çok ötesindedir. Siyasi partilerin kararlarının da üzerinde bir kararın olduğu akıldan uzak tutulmamalıdır. Bu nedenle bizi ilgilendiren asıl konu Bodrum'un gönül ittifakıdır. Buna göre, gönülleri birleştirecek kişi olarak gördüğümüz Sayın Mehmet Tosun'u sadece İYİ Parti'nin değil, Bodrum halkının Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna ilan ediyor, kendisine üstün başarılar diliyorum."

Öte yandan öğleden sonra İYİ Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu ile bir değerlendirme toplantısı yapan Mehmet Tosun'un bugün akşam saatlerinde Bodrum'a döneceği öğrenildi. İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan bir açıklamada ise Mehmet Tosun'un Cumartesi günü bir değerlendirme toplantısında basın ile buluşacağı duyuruldu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tosun İYİ Parti Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title