Haberler

İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Göçen: 8 Işıklı Güneşin Işıkları, Her Kesimi Aydınlatacak

İYİ Parti'nin Kırşehir İl Başkanlığı'na atanan iş adamı Müfit Göçen, "8 ışıklı güneşin ışıkları, sadece partililerimizi aydınlatmayacak; her kesimi aydınlatacaktır.

İYİ Parti'nin Kırşehir İl Başkanlığı'na atanan iş adamı Müfit Göçen, "8 ışıklı güneşin ışıkları, sadece partililerimizi aydınlatmayacak; her kesimi aydınlatacaktır. Ampuller, sönecektir" dedi.

İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı'na atanan iş adamı Göçen, bugün basın toplantısı düzenleyerek, görevine başladığını duyurdu. Partinin kurucu il başkanlığına atanmasının ardından Kırşehirlilerin yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştığını belirten Göçen, "Biz, merkezde bir parti olarak her kesimi kucaklayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, ilkelerinde ve cumhuriyet altında yürüyen herkesle birlikte olacağız. Biz, 8 ışıklı güneş logosu altında olmak isteyen, ülkemizi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarıp, iktidar olmak için bu yola çıkıyoruz. Bu yoldaki hemşehrilerimiz, göreve atanmamın ardından büyük sevgi ve desteklerini aldım. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah, en kısa il ve ilçe teşkilatlarımızı kurup, yeni il binamızı da tutarak çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu.

Kırşehir'de herkesin sevgisini ve saygısını kazanacak bir teşkilat kuracaklarını vurgulayan İYİ Parti İl Başkanı Göçen, şunları söyledi:

"8 ışıklı güneş logosu ile İYİ Parti siyaset sahnesinde yer aldı. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi. Emrettiler, ben de İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı oldum. Bu can, bu tende olduğu müddetçe bende genel başkanımızın, partimizin, Kırşehirlilerin emrinde olmaktan onur duyacağımı belirtmek isterim. Atatürkçü Düşünce Derneği ve Türk Ocağı üyesiyim. Bu vesileyle cumhuriyetimizi kuran ve bu yönetim biçimini Türk milletine armağan eden büyük deha Atatürk'ü rahmetle, minnetle anıyorum. Ben Müfit Göçen olarak sağcısını, solcusunu, muhafazakarını, her kesimi ama her kesimi kucaklayacak kocaman bir yüreğe sahibim. Rejimle problemi olmayan ülkemizin bölünmez bütünlüğüne uzanan elin ve dilin karşısında sağlam duran herkesin 8 ışıklı güneşin altında şerefle yeri vardır. 8 ışıklı güneşin ışıkları sadece partililerimizi aydınlatmayacak, her kesimi aydınlatacaktır. Ampuller sönecektir." - Kırşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Müfit Göçen Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title