Haberler

İYİ Parti'den ADD'ye Ziyaret

İYİ Parti Kocaeli Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı emekli kurmay Albay Çağlar Özer ve komisyonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İyi Parti Kocaeli STK ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit şubesine ziyarette bulunan İl Başkan yardımcısı Çağlar Özer, Dr. Pelin Coştur Filiz, Gülşah Demir ve Büşra Hüseyinoğlu'nu ADD İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavas karşıladı. E. Kurmay Albay Çağlar Özer " Bizim Tek amacımız Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapmak. Hedefimiz Türkiye'yi yeniden parlamenter demokratik hukuk devleti olarak inşa etmek ve tek adam yönetiminden kurtarmak. " dedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren ADD İzmit Şube başkanı Ahmet Kavas " Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Bizler için önemli olan hep birlikte bir arada olmaktır" dedi

ZİYARET DEFTERİ İMZALANDI

Sohbetin ardından ADD şubesinde bulunan ziyaret defterini STK komisyonu Başkanı E. Kurmay Albay Çağlar Özer imzaladı. Özer " İzmit Atatürkçü Düşünce Derneği'nin çok kıymetli Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yaptığımız ziyarete göstermiş oldukları nezaket ve içten samimiyetleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Ebedi başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu asil milletin önderi, lideridir ve ebediyete kadar öyle kalacaktır. Ne Mutlu Atatürk'çü olanlara, Ne Mutlu Türk'üm Diyene.."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İYİ Parti Albay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title