Haberler

Diyarbakır'da Master Cup Bilardo Turnuvası Devam Ediyor

Güncelleme:

Bilardo'da 2013 yılının son turnuvası olan Master Cup Bilardo Turnuvası, Diyarbakır'da 96 sporcunun katılımı ile devam ediyor.

Bilardo'da 2013 Yılının Son Turnuvası Olan 'Master Cup Bilardo Turnuvası Diyarbakır'da 96 sporcunun katılımı ile devam ediyor. Diyarbakır Yenişehir arena bilardo salonunda başlayan Master Cup Bilardo turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. İlk tur maçları Grup formatında 11 sayılık set usulü ile oynanacak olan turnuvada grup 1.ve 2.leri 2.tur'a çıkacak.

İkinci tur maçları ise maraton formatında eleminasyon usulü ile finale kadar devam edecek.
Turnuva sonunda oluşacak genel klasman sıralaması 2014 yılına ertelenen Bilardo Günleri Şampiyonasında Diyarbakır'ı genel klasman da ilk 3 e giren sporcular temsil edecek. Kupa ve madalyaları ayrıca bu turnuva sonunda kendilerine takdim edilecek.

Diyarbakır'da bilardo sporunun son yıllarda yaygın bir şekilde yapıldığını kaydeden Bilardo İl Temsilcisi İhsan Delibaş, "Her yıl ilimizde Türkiye şampiyonaları yapılıyor. Bu organizasyonlar sayesinde Diyarbakır'ın tanıtımında katkıda bulunuyoruz. 2013 yılının son turnuvası olan Master Cup Bilardo Turnuvasına tüm sporsever halkımız davetlidi" diye konuştu. Müsabakalar 4 Aralık Çarşamba günü sonra erecek.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Yenişehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title