Haberler

İTSO'DA Yapılan Toplantıda Çözüm Yolları Konuşuldu

Güncelleme:

Odanın konferans salonunda bir araya gelen İTSO'nun 9, 14, 15 ve 20'nci Meslek Komitesinin 27 üyesi, yaşadıkları sorunları dile getirdi ve çözüm yollarını konuştu. Toplantı sonrasında sorunlara çözüm bulmak amacıyla bir komisyon kurulması kararlaştırıldı.

NAKLİYE SIRASINDA BAZI ÜRÜNLER ZARAR GÖRÜYOR

Toplantıda Mobilya Komitelerini temsilen söz alan İTSO Meclis Üyesi Kenan Kender, mobilya nakliyatı sırasında bazı ürünlerin zarar görmesinden ve zamanında teslim edilememesinden dolayı yaşadıkları sıkıntılar anlattı. Kender, "Nakliyat sırasında bazı parçalar eksik gidiyor veya zarar görüyor. Bu hem imaj kaybına hemde maddi zarara neden oluyor. Burada toplanmamızın nedeni sorunları tespit etmek ve çözüm üretmektir" dedi.

MOBİLYACILARIN DA SORUMLULUĞU VAR

Kenan Kender, yaşanan sıkıntılarda nakliye firmalarının yanı sıra mobilyacıların da bazı hataları olduğunu belirtip, "Doğru ambalaj nasıl yapılması gerekiyorsa bunu da konuşalım. Ayrıca sevkiyatların zamanında olması için hangi saatlerde, ürünlerin teslim edilmesi gerektiğini de kararlaştıralım" dedi.

AMBALAJLAMAYI DOĞRU YAPALIM

Nakliye firmalarını temsilen söz alan İTSO Meclis Üyesi A. Bahadır Öke'de mobilyaların çok hassas ürünler olduğunu belirtti. Öke, hassas parçaların çok iyi ambalajlanması nedeniyle veya yükleme sırasında altlarda kalması nedeniyle zarar görebildiklerini belirterek, "Doğru ambalajlamayla ilgili standartlar geliştirmeliyiz. Ayrıca ürünlerin zamanında ulaşması için çıkış saatlerini de belirlemek zorundayız. Kent merkezlerinde trafik yoğunlaşmadan önce İnegöl'den araçların hareket etmesi gerekiyor. Gecikmeler hepimize zarar veriyor" şeklinde konuştu.

KOMİSYON KURULDU

Yapılan konuşmaların ardından İTSO bünyesinde bir komisyon kurulması ve mobilya nakliye standartlarını belirlenmesine karar verildi. Komitede mobilyacıları temsilen Melih Çuhadar, Orhan Okur, Ahmet Saka, Fikret Alan ve Fuat Fener nakliye firmalarını temsilen de Ali Bahadır Öke, Ahmet Çolkan, Özcan Gümüştekin, Semih Bal, Osman Nuri Yıldız, Yakup Yarış ve Mehmet Çeliker'in görev almasına karar verildi. Komitenin önümüzdeki günlerde göreve başlayacağı ve İnegöl'deki mobilya nakliye standartlarını belirleyeceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title