Haberler

İtimat Gıda'dan Bayburt Ekonomisine Katkı

Bayburt'ta Gümüşhane-trabzon Karayolu Üzerinde Organize Sanayi Bölgesi'nde Faaliyet Gösteren İtimat Plastik ve Poşet Fabrikası Üretimlerine Aralıksız Devam Ediyor.

Bayburt'ta Gümüşhane-Trabzon karayolu üzerinde Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren İtimat Plastik ve Poşet Fabrikası üretimlerine aralıksız devam ediyor.

Fabrika Halkla İlişkiler Müdürü Serdar Karaoğlu fabrika hakkında şu bilgileri verdi; " 40'ın üzerinde tamamı Bayburtlu çalışanıyla , Bayburt iline ve bölgesine hizmet vermekteyiz. 6 bin metrekare açık alana kurulu 2 bin metrekare kapalı alana sahip , Bayburt ve çevre illerin poşet ve çanta ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olan fabrikamızda baskılı ve baskısız poşet, takviyeli veya takviyesiz mağaza çantası imalatı, ambalajlama malzemeleri üretimi yapılmaktadır. Şirketin merkezi İstanbul'dadır. 2006 yılında yapımı bitmiş olan fabrikamızda 8 ay itibariyle üretime başlamış, kısa sürede istenilen kapasiteye çıkmış bulunmaktayız. Günlük 2 ton kapasite ile çift vardiye ile çalışmaktayız. “dedi.

Hemşehrilerinin desteğinin kendilerinin bu yolda azimle ilerlemelerine ve yatırımların artmasına sebep olacağını ifade eden Serdar Karaoğlu, “Bayburt'ta iş imkanlarının kısıtlı olması sebebiyle bir çok gencimiz işsizlik problemi yaşamaktadır. Bunun yanı sıra il içerisinde ve Türkiye ekonomisinde üreten değil, tüketen bir il olma şansızlığını yaşamaktayız. " diye konuştu.

(YY-İRT-Y)

17.02.2007 13:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title