Haberler

Girişimci, Türkiye'ye Getirdiği Makinayı Dünyaya Satıyor

sponsorlu içerik
Güncelleme:

2005 yılında şirketini kuran girişimci Mevlüt Gülşen, ithal ettiği makinayı dünyaya satıyor.

Doğuş Makina firma sahibi Mevlüt Gülşen, "2004 yılında şahıs firması olarak kurulan 2005 yılında şirket olarak faaliyete başladık. 10 çeşit ürünümüz ile sektörümüzün hizmetindeyiz ve müşterilerimizin isteğine göre de özel üretimler yapıyoruz. Müşterilerimizin talepleri bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

"ÖZEL BİR MAKİNAMIZ VAR"

Firma sahibi Mevlüt Gülşen, "Sektörde bizim tanınan ve bilinen hızlı ve tam yağlı olarak çalışan bir makinamız var. Dakikada 12 çuval dikebilen ve bu rakamı 30'lara kadar çıkarabilecek bir makina. Bu ürünü ithal olarak getiriyoruz. Bağlantı kısımları ve diğer parçaların üretimini ülkemizde yapıp son haliyle müşterilerin hizmetine sunuyoruz." dedi.

"ACEMİLERİN KULLANMASI MAKİNALARA ZARAR VERİYOR"

Mevlüt Gülşen, "Sektörümüzde makina arızası ve yedek parça sıkıntı oldukça fazla oluyor. Bu da maalesef makinaların bilinçsiz şekilde kullanılmasından kaynaklanıyor. Yağsız kullanım ve acemi kişilerin makina başına geçmesi bu sıkıntıları doğuruyor. Bu sıkıntılar bize ulaştığında biz de anında çözüm için elimizden geleni yapıyoruz." diye konuştu.

"İHRACAT AĞINI GENİŞLETMEK İSTİYORUZ"

Gülşen, " Türkiye'de şuan marka olarak iyi bir konuma geldiğimize inanıyoruz. Hedefimiz artık yurt dışına açılmak ve ihracat ağını genişletmek. Ukrayna, Kırgızistan, Kazakistan, Tacikistan, Mısır ve Cezayir bizim ihracat yaptığımız noktalar arasında bu noktaları artırmak ve büyütmek istiyoruz." diyerek sözlerin son verdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İhracat Türkiye Doğuş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title