Haberler

İtfaiyenin Kolu Kırılarak Evinde Mahsur Kalan Kadını Kurtarma Operasyonu Kamerada

İtfaiyenin kolu kırılarak evinde mahsur kalan kadını kurtarma operasyonu kamerada Evde kolunu kırarak mahsur kalan yaşlı kadını itfaiye kurtardı Yaşlı kadının çığlıkları apartmanı inletince vatandaşlar harekete geçtiİSTANBUL - Evinde düşerek kolunu kırdıktan sonra ayağa kalkamayan yaşlı...

İtfaiyenin kolu kırılarak evinde mahsur kalan kadını kurtarma operasyonu kamerada

Evde kolunu kırarak mahsur kalan yaşlı kadını itfaiye kurtardı

Yaşlı kadının çığlıkları apartmanı inletince vatandaşlar harekete geçti

İSTANBUL - Evinde düşerek kolunu kırdıktan sonra ayağa kalkamayan yaşlı kadın bağırmaya başlayınca mahalleli seferber oldu. Kapıyı açamayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdivenle camdan içeri girerek, yaşlı kadını kurtardı. Tüm bu anlar kameralarca kaydedildi.

Olay, Bahçelievler de meydana geldi. Yurdagül Arık isimli yaşlı kadın evde yalnız olduğu esnada düşerek kolunu kırdı. Yerden kalkamayan yaşlı kadın bağırarak binadaki vatandaşlardan yardım istedi. Yaşlı kadının çığlıkları üzerine apartman sakinleri harekete geçti. Vatandaşlar durumu hemen,sağlık ekipleri ve polise bildirdi. ine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri kilitli olan dairenin kapısını açamadı ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de daireye camdan girdi ve kapıyı açtı. İlk müdahalesi dairenin içinde yapılan içerisinde yapılan yaşlı kadın daha sonra ambulans ile Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title