Haberler

İtfaiyeden Nefes Kesen Tatbikat

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 297.yılı ve Yangından Korunma Haftası dolayısıyla, İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gösteri nefes kesti.

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 297. yılı ve Yangından Korunma Haftası dolayısıyla, İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gösteri nefes kesti.

İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan programda konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Canlarını hiçe sayarak, bizlerin can güvenliği için görev yapan tüm itfaiyecilere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından itfaiye ekipleri, bir binanın 4. katında kurulan düzeneklerle hızlı tahliye, yaralının sedyeyle indirilmesi ve yaralının kucakta indirilmesini tatbiki olarak gösterdiler.

Tatbikat sırasında, vatandaşlardan yoğun alkış alan itfaiyeciler, bir trafik kazasına müdahaleyi nasıl yaptıklarını uygulamalı olarak gösterdiler.

Kaza yapan araçta sıkışan yaralıyı kurtaran itfaiyeciler, daha sonra, araç ve bina yangınını nasıl söndürdüklerini gösterdiler. Gösteri, 32 metrelik merdivene sahip itfaiye aracına kurulan düzenekle elinde Türk bayrağı olan bir itfaiye erinin iniş gösterisiyle sona erdi.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title