Haberler

İtfaiye Yetersiz Kalınca Yangını İş Makineleri Söndürdü

Çorlu Çöplüğünde Meydana Gelen Yangını Söndürmede İtfaiye Ekipleri Yetersiz Kalınca Devreye İş Makineleri Girdi. İki Saati Aşkın Süreyle Devam Eden Yangın, İş Makinelerinin Alevlere Toprak Atması ile Söndürüldü.

Çorlu çöplüğünde meydana gelen yangını söndürmede itfaiye ekipleri yetersiz kalınca devreye iş makineleri girdi. İki saati aşkın süreyle devam eden yangın, iş makinelerinin alevlere toprak atması ile söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Çorlu'da Çerkezköy yolu üzerinde yer alan ve çöp deponite alanı olarak kullanılan bölgenin bir bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri söndürmek için bölgeye sevk edilen 2 itfaiye aracı yetersiz kalınca devreye iş makineleri girdi. Çöplük alanına getirilen Çorlu Belediyesi'ne ait 2 iş makinesi alevlerin üzerine toprak dökerek yangını söndürdü. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman Çorlu-Çerkezköy yolu ile şehrin bir kısmında etkili oldu. 2 saati

aşkın süreyle devam eden yangın iş makinelerinin yardımı ile söndürüldü.

(EŞ-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title