Haberler

İtfaiye Ekipleri Göreve Giderken Kaza Yaptı: 6 Yaralı

Kocaeli'de bir yangına müdahaleye giden 2 itfaiye aracı önce birbirine sonra yolcu midibüsüne çarptı.

Kocaeli'de bir yangına müdahaleye giden 2 itfaiye aracı önce birbirine sonra yolcu midibüsüne çarptı. İtfaiye erlerinin ölümden döndüğü kazada 5'i itfaiye eri 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında Başiskele E-5 Karayolu Üzeri Yeni Bursa Yolu Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmit Şehirlerarası Otogarında küçük çaplı bir yangın ihbarı alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 2 araçla ihbar yerine yola çıktı. Başiskele mevkiinde yan yolda ilerleyen 41 BY 850 ve 41 L 0156 plakalı itfaiye araçları yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak birbirine çarptı. Birbirine çarparak savrulan iki itfaiye aracından biri, önünde seyreden 41 R 4022 plakalı yolcu midibüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle itfaiye araçlarında 5 itfaiye eri ve midibüsteki 1 yolcu yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Seka Devlet ile Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan itfaiye erlerinin ve 1 yolcunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

(Gürcan Yılmaz/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title