Haberler

İtfaiye Daire Başkanlığından Hastane Personeline Yangın Tatbikatı

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarafından SANKO Hastanesi Personeline Yangın, Kurtarma Ve Tahliye Konularında Teorik Ve Tatbiki Eğitim Verildi.

Gaziantep büyükşehir belediyesi itfaiye daire başkanlığı tarafından sanko hastanesi personeline yangın, kurtarma ve tahliye konularında teorik ve tatbiki eğitim verildi.

SANKO Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen tatbikata hastanede çalışan personel katıldı. 2011 yılı takviminde yer alan ilk eğitim programında 'Kurtarma ve Yangın Konuları' işlendi.

İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri hastane personeline verdikleri eğitimde temel amacın 'İtfaiye gelinceye kadar alınması gereken temel tedbirleri kapsadığını ifade ederek, yangınların oluştukları anda yapılması gereken ilk şeyin Alo 110 İtfaiye hattının aranması' olduğunu ifade ettiler.

Eğitimde ayrıca, 'Hastane personelinin boyutuna göre çıkan yangının yayılmaması, daha ciddi boyutlara ulaşmaması için alabilecekleri temel tedbirler ve uygulamalar konularının işlendiği' bildirildi.

Basit yangınlara müdahale, yangın tüpü kullanma, oluşabilecek geniş çaplı yangınlarda bina tahliyesi gibi temel konularda tatbiki eğitimin verildiği eğitime SANKO Hastanesinde çalışan 50 personel katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title