Haberler

Itf Başhakemi Macar Lazslo'dan Gatik'e 10 Puan

Gaziantep'te Düzenlenen 4. Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası'nda Macaristanlı Turnuva Baş Hakemi Lazslo Nyrıo, Gaziantep Tenis İhtisas Kulübü'ne (Gatik) 10 Puan Verdi.

Gaziantep'te düzenlenen 4. Cemil Alevli Cup Tenis Turnuvası'nda Macaristanlı Turnuva Baş Hakemi Lazslo Nyrıo, Gaziantep Tenis İhtisas Kulübü'ne (GATİK) 10 puan verdi.

Turnuva ana sponsorları Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve Glitz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karagülleyi'de kutlayan Lazslo, "Mükemmel bir organizasyon" dedi.

4. Cemil Alevli Cup 2008'de tenisin amazonları olarak bilinen dünyanın en ünlü tenisçileri kozlarını paylaşırken ITF tarafından gönderilen Baş Hakem Lazslo Nyrıo, GATİK'e 10 puan verdi.

Organizasyonun kusursuz bir şekilde uluslar arası standartlara uygun yürütüldüğünü ifade eden turnuva baş hakemi Lazslo Nyrıo, "Gaziantep'te ilk kez uluslararası statüde organize edilen 4. Cemil Alevli Cup 2008'in organizasyonu bütün kurallara uygun. İlk kez organize ediliyor olmasına rağmen hiçbir aksama yok. Özellikle Cemil Alevli Cup 2008 açılış töreni büyük bir organizasyon olmuş. 28 yıllık hakemlik hayatımda böyle güzel bir açılış töreni görmedim. Bu Gazianteplilerin spora verdikleri önemi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Uluslar arası turnuvaların yerel sporcuların tekniklerini geliştirmeleri için çok önemli olduğuna değinen turnuva baş hakemi Lazslo Nyrıo, "Gazianteplileri yürekten kutluyorum. Cemil Alevli'nin kim olduğunu öğrenince çok mutlu oldum. 1922 yılında ilk tenis oynayan birkaç Türk'ten birisi olmalı. Gaziantep bunun içinde çok şanslı. GATİK Yöneticilerine özellikle turnuva direktörü Mert Yetkinşekerci ve Genel Koordinatörü Ali Babat'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

(SMR-OÇ-Y) 29.05.2008 16:50 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title