Haberler

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı Açıklaması

Güncelleme:

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, her fırsatta demokrasiyi savunmaya, onun daha güçlü ve kalıcı olması için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, her fırsatta demokrasiyi savunmaya, onun daha güçlü ve kalıcı olması için aralıksız çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yapan Kestelli, 15 Temmuz 2016 gecesi, aziz vatanın huzuruna, milletin canına kast eden, demokrasi ve milli birliği hedef alan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kaynaklı hain darbe girişimine karşı, ilk andan itibaren milletin gösterdiği kutsal direnişin yanında yer aldıklarını kaydetti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir" ilkesini şiar edindiklerini vurgulayan Kestelli, "Her fırsatta demokrasiyi savunmaya, onun daha güçlü ve kalıcı olması için aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Her daim devletimizin yanında, milletimizin emrinde olacağız. ve her şart altında ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların karşısında yer alacağız. Çünkü devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız." ifadelerini kullandı.

Kestelli, demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine de rahmet diledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

15 Temmuz İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title