Haberler

İtalyanlar'dan Bodrum'da Şampiyonluk Kutlaması

Dünya Kupası Final Maçını Bodrum'daki Samara Otel'de İzleyen İtalyanlar, 24 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluğu Coşku İçinde Kutladı. Tatilci İtalyanlar Kendilerine Dünya Kupası'nı Kazandıran Penaltı Vuruşunun Ardından Sevinçten Çılgına Döndü.

Dünya Kupası final maçını Bodrum`daki Samara Otel`de izleyen İtalyanlar, 24 yıl sonra gelen şampiyonluğu coşku içinde kutladı. Tatilci İtalyanlar kendilerine Dünya Kupası`nı kazandıran penaltı vuruşunun ardından sevinçten çılgına döndü.

Samara Otel`de kalan yaklaşık 50 İtalyan, milli takımlarının Fransa`yı penaltılarla 5-3 yenmesinin ardından, 24 yıl sonra gelen şampiyonluğun tadını çıkardı. Yüzlerini takımlarının yeşil, beyaz ve kırmızı rengine boyayan İtalyanlar, Grosso`nun, son penaltı atışını gole çevirmesinin ardından şampiyonluğu birbirlerine sarılıp, öperek kutladı. İtalyanlar, ellerine İtalya bayrakları, yeşil, beyaz ve kırmızı beyaz balonlar alarak otel içinde şampiyonluk turu attı. İtalyanlar`ın sevincine otelde tatil yapan Belçikalı, İspanyol ve diğer ülkelerden gelen turistler ile otel personeli de ortak oldu. Otelde sabaha kadar eğlence düzenleyen İtalyan taraftarlar bol bol içki içip dans etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title