Haberler

İtalyan Yıldız Luca Toni Bayern Münih'e Transfer Oldu

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) Takımlarından Bayern Münih'in, İtalya Serie A'da Fiorentina Forması Giyen Luca Toni'yi Transfer Ettiği Bildirildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, İtalya Serie A'da Fiorentina forması giyen Luca Toni'yi transfer ettiği bildirildi.

Almanya'da yayın yapan Sport-Bild Dergisi'nin verdiği habere göre, Bayern Münih'in İtalyan golcüyü 18 milyon euroluk bedelle renklerine bağladığı ifade edildi. Dergi, 29 yaşındaki yıldız futbolcunun Bayern'le 5 yıllık sözleşmeye imza attığını ve yıllık 5 milyon 500 bin euro alacağını da vurguladı.

Bu sezon Serie A'da çıktığı 27 maçta 12 gol kaydeden Luca Toni için İtalya'nın devleri AC Milan, Juventus ve Inter'de transfer girişimlerinde bulunuyorlardı.

İtalya Milli Takımı'nda da görev alan Luca Toni, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde, çeyrek finalde Ukrayna ağlarını iki kez sarsarak takımını 2-0'lık galibiyete taşımış ve milli takımının Dünya Kupası'nı kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu.

(ERS-ERS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title