Haberler

İtalyan Sanatçının Katil Zanlısından İtiraf

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde, Tavşanlı Köyü Ballıkayalar Mevkisinde Çalılar Arasında Cesedi Bulunan Milanolu Sanatçı Giuseppina Pasqualino Di Marineo'nun Katil Zanlısı M.k'nin, Sanatçıyla Birlikte Olmak İstediği, Reddedilince Ormanlık Alana Götürerek Tecavüz Ettiği, Daha Sonra da Boğarak Öldürdüğü Bildirildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde çalılar arasında cesedi bulunan Milanolu sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nun katil zanlısı M.K'nin, sanatçıyla birlikte olmak istediği, reddedilince ormanlık alana götürerek tecavüz ettiği, daha sonra da boğarak öldürdüğü bildirildi.

Alınan bilgiye göre, İtalyan sanatçı Morineo, katil zanlısı M.K'nin 34 EF 1984 plakalı kamyonetine D-100 kara yolu Yenimahalle Mahallesi MC Donalds restoranın yakınlarında otostop yaparak bindi.

Bir süre sonra sanatçıyla birlikte olmak isteyen şüpheli, reddedilince sanatçıyı Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde ormanlık alana götürdü. Şüpheli, burada tecavüz ettiği Marineo'yu daha sonra elleriyle boğarak öldürdü ve cesedi çıplak vaziyette çalıların arasına bıraktı.

Gebze'de serbest çalışan ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan M.K'nin ikinci evliliğini yaptığı ve iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. Zanlının sorgusu Gebze Emniyet Müdürlüğünde sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title