Haberler

İtalyan Markası Lancia'nın Delta Modeli Türkiye'de Görücüye Çıktı

Lancia Delta, Eylül Ayındaki Türkiye Lansmanından Önce Özel Bir Ön Gösterim İçin Hayranlarıyla Buluştu.

Lancia Delta, Eylül ayındaki Türkiye lansmanından önce özel bir ön gösterim için hayranlarıyla buluştu.

2 Haziran İtalya Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yıldönümü için eş zamanlı olarak Ankara'daki İtalya Büyükelçiliği ve İstanbul İtalya Konsolosluğu'nda düzenlenen gecenin özel konuğu Lancia Delta oldu. İtalya Başkonsolosu Massimo Rustico, Tofaş CEO'su Ali Pandır, Lancia CEO'su Olivier Francois ve Alfa Romeo-Lancia Türkiye Direktörü Arzu Çolakoğlu'nun hazır bulunduğu bu özel tanıtım gecesinde, iş, sanat ve moda dünyasının bir çok ünlü ismi ve 2 bin 500 davetli bir araya geldi.

Ankara'daki İtalya Büyükelçiliği'nde yapılan geceye ise Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, İtalya Büyükelçisi Carlo Marsili ve devletin erkanından önemli isimler katıldı.

İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Delta, otomobilseverler tarafından büyük beğeni toplamıştı. Avrupa'daki otomobil tutkunlarını heyecanla beklediği ve Türkiye pazarına Eylül ayında girmesi planlanan Delta için, 2 Haziran tarafından itibaren ön sipariş verilebilmeye başlandı.

"KARARLIĞIMIZI GÖSTERİYOR" Tofaş'ın Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati ve Ferrari ile İtalya'nın en önemli 5 markasının Türkiye'de temsilcisi olduğunu belirten Tofaş CEO'su Ali Pandır, Delta modelinin gelmesiyle birlikte Lancia markasının müşterilere sunduğu alternatifin artacağını belirtti. Lancia Ypsilon'a olan ilgiden ve markanın konumlandırılmasından oldukça memnun olduklarını kaydeden Pandır, "Delta'nın gelişi ile birlikte Lancia, Türkiye pazarındaki varlığını ve kararlılığını ortaya koyuyor. Lancia'nın model zenginliği ile birlikte, markanın gücü de artacaktır. Delta, kullanmak ayrıcalık ve zerafetin simgesidir" dedi.

SİPARİŞLER BAŞLIYOR Alfa Romeo-Lancia Türkiye Direktörü Arzu Çolakoğlu, prestij ve stil arayanların Lancia Ypsilon'la keşfettiği özellikleri Delta'da da fazlasıyla bulabileceklerini vurguladı. Çolakoğlu, 102 yıllık İtalyan markası Lancia'nın yeni tasarım felsefesinin ilk ürünü olan Delta'nın farklı olmanın evrensel ölçüsü anlamına geldiğini ifade etti. Delta'nın, Lancia'nın en şık modellerinden biri olduğunu belirten Çolakoğlu, "'Lüks, konfor, tasarım ve dinamizmi birleştiren Lancia Delta, otomobil tutkunlarıyla tanıştırıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gördü. Önümüzdeki günlerde İtalya'da yapılacak uluslararası lansmanın ardından Delta, Avrupa'da satışa sunulacak. Eylül ayı itibarıyla Türkiye'de göreceğimiz Delta için farklı bir pazarlama yöntemi izleyerek bugünden itibaren ön sipariş almaya başlıyoruz. Delta'ya sahip olmanın farklılığını erkenden yaşamak isteyenler bu özel fırsattan yararlanabilecekler" diye konuştu.

(BGO-BGO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title