Haberler

    İtalyan Devi Milan Satıldı

    Güncelleme:

    AC Milan'ın yüzde 75'lik hissesi yaklaşık 1.5 milyar euro karşılığında Çinli iş adamlarına satıldı.

    Silvio Berlusconi'nin sahibi olduğu Serie A'nın köklü kulübü AC Milan artık Çinlilerin yönetiminde. Dünyanın en önemli futbol kulüplerinden AC Milan'ın yüzde 75'lik hissesi yaklaşık 1.5 milyar Euro karşılığında Çinli iş adamlarına satıldı.

    ÇİNLİ İŞ ADAMLARI GİZLİCE STADA GELMİŞ

    Geçtiğimiz aylarda kulübün Çinli girişimcilere satıldığı yönündeki haberler ülke gündeminde büyük yankı uyandırmış fakat Berlusconi'nin yakın çevresi bu iddiaları reddetmişti. Ancak son olarak Genoa ile oynanan lig maçında gerçek ortaya çıktı. Çinli yatırımcılar stada gizlice geldi ve AC Milan'ın 3-1 kaybettiği karşılaşmayı özel locadan takip etti.

    1,5 MİLYAR EURO

    Milano ekibine yakınlığıyla bilinen özel kaynaklar İtalyan temsilcisinin hisselerinin büyük çoğunluğunu sattığını ve küçük bir bölümünü ise elinde tuttuğunu doğruladı. Stadyum projesi ve müzenin yenilenmesinin de karlı bir satış için gerçekleştiği belirtildi. AC Milan'ın yüzde 75'lik hisse satışından yaklaşık 1.5 milyar Euro elde etmesi bekleniyor.

    HALK YENİ STADI İSTEMİYOR

    AC Milan'ın yeni stat projesi ise halkı memnun etmedi. Stadın yapılacağı bölgede yaşayan sakinler balkonlarına astıkları "burada stat istemiyoruz" yazılı pankartlarla stat projesini protesto ediyorlar.

    Kaynak: Hürriyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Silvio Berlusconi Milan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (7)

    MÜCAHİT 61:

    BU ÇİNLİLER MİLAN IN SAHTESİNİDE YAPARLAR ŞİMDİ. . .

    31
    1
    yanıtYanıtla
    ne günlere kaldık:

    NE PARA AMA 1. 5MİLYAR EORO SÖYLEMESİ BİLE HEYECANLI

    8
    2
    yanıtYanıtla
    MeloMobil-IOS:

    1,5 milyar oyro kaç TL yapıyor Keriman :)

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ayhan:

    dostlar makamı. büyüksün.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    sen ne yaptın 1. 5 milyar eurosen ne yaptın

    1
    0
    yanıtYanıtla
    40mobilWeb@haberler.com:

    Darisi galatasaraya bir para babasi GS i ucurur

    0
    0
    yanıtYanıtla
    serkan tumerMobil-ANDROID:

    Resmileştimi?

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title