Haberler

İtalyan Basını Turdan Emin

UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus'un Trabzonspor ile eşleşmesini İtalyan basını genel olarak kolay bir kura olarak değerlendirirken, Juventus'a yakınlığı ile bilinen Tutttosport ise "Hayır Juve! Gene Türkler" manşetten okuyucularını duyurdu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Juventus'un Trabzon spor ile eşleşmesini İtalyan basını genel olarak kolay bir kura olarak değerlendirirken, Juventus'a yakınlığı ile bilinen Tutttosport ise "Hayır Juve! Gene Türkler" manşetten okuyucularını duyurdu.

İtalyan spor gazeteleri UEFA Avrupa Lig'i kura çekiminin ardından manşetleri şöyle:

La Gazzetta Dello Sport: "Kolay kura ancak ufukta Juventus-Fiorentina karşılaşması gözüküyor" başlığı ile verdiği haberde şu ifadelere yer verdi. Juve, kötü hatıralar. Önce Türkiye sonra Fiorentina. Conte'nin oyuncuları Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a elendikten sonra Trabzonspor ile karşılaşacak"

Corriere Dello Sport: "Juventus ve Fiorentina, büyük Avrupa derbisine doğru" başlığıyla verirken, kura haberinde Pavel Nedved'in "Kuradan memnun değiliz. Uzak bir deplasmana gitmek durumundayız. Umuyoruz ki oraya gittiğimizde kar yağmaz. Güzel bir karşılaşma olacak. Galatasaray ile o gün oynamamak mümkün değildi çünkü başka tarih bulunamıyordu. Biz neyi hak ediyorsak onu aldık. Avrupa Ligi'ni doğru bir mentalite ile karşılayıp iyi işler yapmalıyız"

Tuttosport: "Hayır Juve! Gene Türkler"verirken, kulüp yöneticisi Pavel Nedved ise "Platini memnun ama biz kesinlikle değiliz, kendisine de söyledim"

Trabzonspor hakkında bilgiler veren gazete bordo-mavililer için şu ifadeleri kullandı: "Maçlarını 20 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı'nın kaynayan atmosferinde oynayan Trabzonspor grup elemelerini Lazio'nun önünde bitirmişti. Taraftarlar, Trabzon İmparatorluğu'nun düştüğü 1461 yılına hitaben her maçın 61. dakikasında daha çok bağırmaya ve meşaleler yakmaya başlıyor aynen bir zamanlar Juventus taraftarlarının 1861 İtalya'nın birleşmesine atfen yaptığı gibi." - MİLANO

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Galatasaray Juventus Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title