Haberler

İtalyan Basını Kendi Takımlarının Performansını Beğenmedi

İtalyan Basını, İtalya (A) Milli Futbol Takımı ile Türkiye (A) Milli Futbol Takımı Arasında Dün Gece Bergamo'da Oynanan Özel Maçta Takımlarının Sergiledikleri Performansını Beğenmedi.

İtalyan basını, İtalya (A) Milli Futbol Takımı ile Türkiye (A) Milli Futbol Takımı arasında dün gece Bergamo'da oynanan özel maçta takımlarının sergiledikleri performansını beğenmedi.

İtalya'da spor gazeteleri de dahil olmak üzere yazılı basının neredeyse tümünün grev nedeniyle bugün piyasaya çıkmadı. Greve katılmayan 3 gazetenin spor sayfalarında ise İtalyanların dün gece isteksiz ve heyecansız bir oyun sergilediklerine dikkat çekildi.

Il Giornale gazetesi, maça ilişkin haberini, ''Dünya şampiyonluğu şenliksiz sona erdi'' başlığıyla duyurdu. Spot cümlelerinde ise maç, şu sözlerle değerlendirildi:

''2006'nın son maçı, Türkiye ile beraberlikle sonuçlandı. Kaleci Volkan'ın komik hatasınından kaynaklanan ilk golü, Materazzi'nin kendi kalesine attığı gol izledi. Bergamo'daki dostluk maçında Gökmavilililer isteksiz bir oyun sergilediler. Milli takımda kendilerine yer açmak isteyen oyuncular dahi, kart basıp mesaiyi tamamlamakla yetindiler.''

La Nazione gazetesi de, ''Komik yanlışlıklar gecesinde İtalya'dan beraberlik'' diye başlık attı. Spotta ise ''Kaleci Volkan'ın hatası Gökmavililerin Di Natele ile 1-0 öne geçmelerini sağladı. Ardından da Materazzi'nin kendi kalesine attığı gol geldi'' denildi.

Libero gazetesi ise maçı, ''Di Natale gol attı, Materazzi de sevinci kursakta bıraktı'' başlığıyla özetledi.

Öte yandan, iki ay önce yaşamını yitiren Giacinto Fachetti'nin anısına oynanan dostluk maçının başlaması öncesinde Ay-yıldızlı ekibimizin açtığı pankart ise İtalyanları duygulandırdı. Haberlerde, Türk oyuncuların, Gökmavililerin kaptanlığını da yapmış olan Fachetti'yi anma amacıyla, üzerinde ''Onore al grande capitano'' (Büyük kaptanın onuruna) yazılı bir pankart açmaları taktir ve sevgi topladıklarına işaret edildi.

Il Giornale, maçla ilgili yorumunda ise ''Terim maçı kazanmak için elinden geleni yaptı'' derken, La Nazione gazetesi, ''İtalya da Türkiye de kayda değer bir pozisyon yaratamadı'' diye yazdı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title