Haberler

İtalya'ya Giden Cristiano Ronaldo, İspanya Maliyesinden Kaçamadı

Güncelleme:

İspanya Maliye Bakanlığına 14,7 milyon euro vergi ödemesi gereken Cristiano Ronaldo'nun İtalya'ya transfer olması da vergi probleminden kurtulmasını sağlamadı.

İtalyan devi Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, eski kulübü Real Madrid'in bulunduğu İspanya'da vergi dairesiyle sorunlar yaşadı. Portekizli yıldızın, İtalya'ya transfer olması vergi probleminden kurtulmasını sağlamadı.

ÖDEME YAPILMAZSA TUTUKLANABİLİR

İspanya Maliye Bakanlığı'nın temsilcisi Jose Maria Molinedo, Ronaldo'nun İtalya'ya taşınmasının hiçbir şeyi değiştirmediğini ve yıldız oyuncunun hala vergilerini ve cezalarını ödemesi gerektiğini bildirdi. Bu açıklamaların ardından, Ronaldo'nun hala İspanyol vergi departmanı tarafından tutuklanabileceği belirtildi.

14,7 MİLYON EUROLUK VERGİ ÖDEMESİ YAPACAK!

Ronaldo'nun İspanya'da vergi sorunu geçtiğimiz ay, Portekizli yıldızın 150 milyon euroluk bir geliri vergi nedeniyle gizlediğinin ortaya çıkmasıyla başlamıştı. Bu para için ödemesi gereken 14,7 milyon euro vergiyi ödemeyen Cristiano Ronaldo mali olarak hala inceleme altında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İspanya İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Arda:

Dünyalar kadar paralar kazanıyorlar ginede gözleri doymuyor para calıyorlar tamam bağıs yapıyorlar ara sıra ama 150 milyon euro senelik geliri olan birisi para calması insanin nekadar ac gözlü oldugunu kanıtlıyor ALLAH PARAYLADA INSANLARI DENIYOR

8
5
yanıtYanıtla
Fenerbahçe 34:

Ronaldo Fener’e gelsin,,Biz Ronaldonun tüm vergilerini öderiz..!!

7
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Aynen kanka.

yanıt2
yanıt0
HEY DOSTUM:

Dostum arkadaşımız vergilerini öderiz dedi farkındaysan. Maaşını ödemeyeceğiz :D

yanıt4
yanıt0
ronaldo:

lan gevsek

yanıt0
yanıt1
Selcukhh:

Bizim ülkede milyarlar kazananlar malesef vergi ödemiyor 3 işçi çalıştıran işyerleri holdinglerden fazla ödüyor. 40 yaşında emekli olmuş darbe yasalarına dolayi milyonlarca emekli var 20 sn3 çalış 30 sene emekli al sağlık hizmeti al bu ülke nasıl gelissin.

1
2
yanıtYanıtla
reiscihalit:

ne kadar sacma bir haber yine . . yeterki filistini destekleyen ronaldo kötülensin. . . adam belkide cokdan ödemisdir . . . ödemeden kacmiyorki. . . ödeyecek veya ödedi anlasma yapti ispanya maliyesinle. . . neyin haberi b simdik

1
0
yanıtYanıtla
Hani birlik:

Düsünsenize sampiyonlar liginde juventus real madrid veya barcelonayla karsilasacak ve ronaldo ispanyaya gidecek havaalaninda kelepce takacaklar. 3. Dünya savasi bile bu kadar sükse yapnaz ????????

1
0
yanıtYanıtla
yasin öz:

türkiyede asgari ücrette vergi var ama sporcular bir kuruş vergi ödemez. . . öder diyen varsa ispatlasın. . adalet ve kalkınma canım ülke kalkınıyor. . . hani nerde adalet kuluplerin sürekli vergi borcu siliniyor. . batakta birçok kulüp. . . türk futbolu bitik. .

0
0
yanıtYanıtla
arnvut ersin:

filistinlilere bağişlacak adam gibi adam

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title