Haberler

İtalya'da Cengiz Ünder'in Yeni Adı: Hızlı Cengiz

Güncelleme:

İtalya basını, Roma forması giyen Cengiz Ünder'e Benevento maçındaki performansının ardından "Hızlı Cengiz" lakabını verdi.

İtalya Serie A'da Roma, sahasında Benevento'yu 5-2 mağlup ederken, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Cengiz Ünder, Çizme basınının da manşetlerine çıktı. Haberlerde milli futbolcu için 'Speedy Cengiz' benzetmesi yapıldı. Teknik direktör Di Francesco ise Cengiz Ünder'in kendisine Montella'yı hatırlattığını söyledi.

Benevento karşısında ortaya koyduğu futbolun yanı sıra attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle galibiyette başrol oynayan Cengiz Ünder, Çizme basınında manşetlerdeki yerini aldı.

"HIZLI CENGİZ" DEDİLER

İtalya'nın yüksek tirajlı gazeteleri, Cengiz Ünder'i manşetlere taşırken, genç futbolcu için 'Speedy Cengiz' (Hızlı Cengiz) terimini kullandı.

"BÜYÜK KATKI SAĞLADI"

La Gazzetta Dello Sport, 'Türk Bebeği, Dzeko'ya çok iyi bir pas verirken, golcü oyuncu bu pozisyonda sadece topa kafasını değdirdi. Ancak bu Cengiz için yeterli değildi. 2 kez daha sahneye çıktı ve Roma'nın 4. sıraya yükselmesinde büyük katkı sağladı' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Di Francesco Cengiz Ünder Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

alpi 06:

o selam herşeye değer. gururlandık

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

maşallllahhh

3
0
yanıtYanıtla
ÖMÜR:

helal olsun bizim çocuğa . MAŞALLAH

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

speedy Cengizzzzzzzz

2
0
yanıtYanıtla
KIVIRCIK:

Spider Man''mi ne! Kaleyi ağlarla gömerse. . . :D . D

2
0
yanıtYanıtla
KIVIRCIK:

Spider Man''mi ne! kaleyi ağlarla gömerse. . . :D :D

0
1
yanıtYanıtla
GS:

helal cengiz''e

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title