Haberler

İsviçre'nin Avrupa Şampiyonası Maçlarının Biletlerine İlgi Giderek Artıyor

2008 Avrupa Şampiyonası'na Avusturya ile Birlikte Evsahipliği Yapacak İsviçre'nin, Şampiyonada Oynayacağı Maçların Biletlerine İlgi Üst Seviyede.

2008 Avrupa Şampiyonası'na Avusturya ile birlikte evsahipliği yapacak İsviçre'nin, şampiyonada oynayacağı maçların biletlerine ilgi üst seviyede.

Avrupa Şampiyonası'nda, Türkiye'nin de bulunduğu A Grubu'nda mücadele edecek İsviçre'de Futbol Federasyonu'nun satışa koyduğu biletler için şu ana kadar bilet talebinde bulunan sporseverlerin sayısının 115 bine ulaştı. İsviçre Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bu rakamın ilerleyen günlerde daha da artacağı kaydedildi.

Şampiyonada her maç için ayrılan kontenjan sayısının 16 bin 800 olduğunu hatırlatan İsviçre Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Peter Gillie'ron, şu ana kadar yapılan bilet talep çalışmalarının çok başarılı geçtiğini ve herhangi bir teknik sorunla karşılaşmadıklarını belirtti. Gelecek cumartesi günü bilet talep süresinin sona ereceğini ve talepte bulunan sporseverlerin sayısının 200 bine ulaşmasını beklediklerini ifade eden Gillie'ron, talep sayısının bilet sayısından fazla olması nedeniyle biletler için

kura çekimi düzenleyeceklerini açıkladı.

(KÇ-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title