Haberler

İsveç'te Müslüman Olan Futbolcuya Tepki Yağıyor

Güncelleme:

U19 Kadın Milli Takımı kalecisi Ronja Andersson'un Müslüman olması, İsveç'te gündeme oturdu. Ailesi başta olmak üzere herkes, genç kaleciye tepki gösteriyor.

U19 Kadın Milli Takımı kalecisi Ronja Andersson'un Müslüman olması, İsveç'te gündeme oturdu.

Müslüman olduğu için kendisine karşı önyargıların arttığını dile getiren Ronja Andersson, "Müslüman olmaktan dolayı gururluyum" dedi. İslam dininin emirlerini yerine getirmeye çalıştığını anlatan Andersson, ramazanda oruç tutacağını belirtti.

"GÜZEL BİR DİNE GEÇTİĞİMİN FARKINDAYIM"

Andersson verdiği röportajda, Müslüman olduktan sonra başta ailesi olmak üzere etrafındakilerin büyük tepkisiyle karşılaştığını söyledi. Andersson, "Bana önyargı ile yaklaşılırken nefret söylemlerine de maruz kaldım ama ben Müslüman olmaktan dolayı gururluyum." ifadelerini kullandı.

Kralspor'un haberine göre; IK Uppsala Kadın Futbol takımının formasını giyen Andersson, Müslüman olduktan sonra birçok arkadaşının İslam dininden etkilendiğini aktardı.

"ALLAH'I TANIDIM VE BANA YARDIMINI HİSSETTİM"

Andersson, "Müslüman olduktan sonra güzel bir dine geçtiğimin farkına vardım. Kur'an-ı Kerim'in içindekilerin hepsine inanıyorum. Allah'ı tanıdım ve bana yardımını hissettim." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsveç Spor Haberler

500

Yorumlar (95)

BAY HİÇ KİMSE:

Gökleri yedi tabaka (7 kat) olarak yaratan O’dur. Rahmân’ın yaratmasında bir uyumsuzluk göremezsin. Haydi bakışını çevir (tekrar bak), bir yarık (çatlak) görüyor musun? mülk süresi 4. ayet

42
0
yanıtYanıtla
ÇOK GÜZEL:

YERYÜZÜNE İNDİRİLDİĞİ VARSAYILAN BÜTÜN DİNLERE ÇATIR ÇATIR PORTTURAYIM.

2
37
yanıtYanıtla
seçkin sarı:

senin cümlen de nefsin gibi şekilsiz ve tuhaf ALLAH hidayet versin

yanıt3
yanıt1
s.a:

sen nasil bi kralicesin be guzel insan Rabbim hepimize hidayet versin dunyalik isler gelip gecici doatlar ahirete yatirim yapalim.

29
3
yanıtYanıtla
Ercan:

Allah yardımcın olsun. . .

27
0
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

İslam dininimize geçmekle ne güzel etmiş müslüman olmuş hayırlı mübarek olsun, ebedi saadeti tercih etmiş, Allahü Tealanın sevgili kuluymuş.

23
3
yanıtYanıtla
SİLİCİ:

senin bu yorumuna insanlık dil din ırk ayrımı yapan ahlaksız der.

yanıt3
yanıt16
CESUR YÜREK:

Bunun dil din ırk ayrımı neresinde silici güzel kardeşim, Menlana cellaletdini rumi hz, leri, kim olursan, ol tövbeni bozsanda gel ateşe tabsanda gel buyurmuşlardır. İslam dinimiz evrensel dindir, her kula açıktır, önemli olan cehennemden kurtulmamız değilmidir.

yanıt4
yanıt2
SILICIYE CEVAP:

Her kim İSLAM’dan başka din ararsa, asla kabul edilmeyecektir. O kimse ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır. (Ali imran 85. )

yanıt0
yanıt0
MERT:

Kur''ân-ı Kerim ÂLİ İMRÂN Suresi 19. ayet meali?? ????? ??? ???? ???????''İnned dîne indâllâhil islâm''Allah nezdinde hak din İslâm''dır.

yanıt0
yanıt0
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title