Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. Yıldönümü Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte İstiklal Marşı'ı Arapça...

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte İstiklal Marşı'ı Arapça okunduTRABZON - Trabzon'un Tonya İlçesi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte İstiklal Marşı'ı Arapça okundu.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte İstiklal Marşı'ı Arapça okundu

TRABZON - Trabzon'un Tonya İlçesi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 96. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte İstiklal Marşı'ı Arapça okundu.

İlçenin Hoşarlı İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Programı, Ali Koç Kültürevi'nde düzenlendi. İlçedeki okullar arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda birinci olan 17 Şubat Ortaokulu öğrencisi Raife Gücesan'ın marşı okumasının ardından, Tonya Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden bir grup da, İstiklal Marşı'nı Arapça okudu. İstiklal Marşı'nın Türkçe ve Arapçaya çevrilmiş satırları da sinevizyonla perdeye hem Türkçe, hem de Arapça olarak yansıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Trabzon Tonya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title