Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 92. Yıl Dönümü

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nce İstiklal Marşı'nın kabulünün 92.yıl dönümünü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nce İstiklal Marşı'nın kabulünün 92. yıl dönümünü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenlendi.

Okulun konferans salonundaki programa, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkan Vekili Fahrettin Yaşar Hoşver, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Müftüsü Vedat Başsan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Çatan, yaptığı konuşmada, düzenlenen etkinliklerle İstiklal Marşı'nın değerinin bir kez daha akıllara kazındığını ifade ederek,

"Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal gurur kaynağı İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edildiği günü kutlamak ve bu muhteşem eserin şairi Mehmet Akif Ersoy'u anmak üzere okulumuzda etkinlik düzenledik" dedi.

Ersoy'un hayatı ve edebi kişiliğinin slayt sunumu eşliğinde anlatıldığı program, öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından sona erdi.

Muhabir: Naci Güven

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title