Haberler

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İstiklal Marşı'nı okuyanlar Kula'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının çeşitli meslek gruplarınca seslendirdiği klip hazırlandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İstiklal Marşı'nı okuyanlar

Kula'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla İstiklal Marşı'nın 10 kıtasının çeşitli meslek gruplarınca seslendirdiği klip hazırlandı.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılı nedeniyle Kula Belediyesince hazırlatılan klipte farklı meslek gruplarından kişiler İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu ifade ederek bu amaçla videoyu hazırlattıklarını belirtti.

Klipte yer alan Kula Kaymakamı Murat Güven de İstiklal Marşı'nın önemine değinerek, "Türk Milletinin bağımsızlık mücadelesini ölümsüzleştiren, Türk milletine en zor zamanlarında cesaret veren, milletimizin ortak sesi İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 95. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title