Haberler

İstiklal Caddesi'nde Turistlerin Tekme Tokat Kavgası Kamerada!

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde İranlı turistlerin alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü. Bir kadının aldığı darbeyle gözü şişerken kavgayı ayıran polisler turistleri karakola götürdü.

İstiklal Caddesi'nde İranlı turistlerin alacak verecek kavgasında yumruklar havada uçuştu. Araya giren genç kadının tokat yediği anlar kameralara yansırken kavga güven timlerinin araya girmesiyle sona erdi.

İRANLI TURİSTLER ARASINDA ÇIKAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ

Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Saat 12.00 sıralarında cadde girişinde İranlı oldukları öğrenilen 3 kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyürken şahıslar birbirlerine yumruk atmaya başladı.

İstiklal Caddesi'nde Turistlerin Tekme Tokat Kavgası Kamerada!

GÜVEN TİMLERİ KAVGAYI AYIRDI

Yumrukların havada uçuştuğu kavgaya İstiklal Caddesi'nde görevli olan güven timleri müdahale etti. Ekiplerin araya girerek sonlandırdığı kavga sonrasında şahıslar birbirlerinden şikayetçi oldu.

İstiklal Caddesi'nde Turistlerin Tekme Tokat Kavgası Kamerada!

BİR KADININ YEDİĞİ TOKATTAN SONRA GÖZÜ ŞİŞTİ

Kavga sırasında atılan tokatlardan biri grup içerisinde bulunan bir kadına isabet etti. Tokat sonucunda kadının gözünde şişlik oluştu. Birbirlerinden şikayetçi olan turistler Taksim Polis Merkezi Amirliğine götürülürken yaşanan kavga anı kameralara yansıdı.

ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Kameralara yansıyan görüntülerde araya giren kadının tokat yediği görülüyor. Görüntülerde uzun süre kavga eden grubu güven timlerinin güçlükle ayırdığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstiklal Caddesi kavga Tokat 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

Adınızı Yazın:

Arap ülkesinde arap kalmadi hepsi türkiyeye tasindi bunlarin yüzünden biz göc ederhale geldik artik turkiyedemi yasiyoruz arap ülkesindemi karar vermek zor her yerde arap tabelalari her köse basinda dilenciler basimiza bela ettiler

11
3
yanıtYanıtla
Bilgim yok ama fikrim var.:

İranlıların Arap olmadığından haberi olmadan yorum yapmak.

yanıt2
yanıt5
Türk vatandaşı:

Aman onlara olumsuz yorum yazma suçlu olursun bak yorumcunun biri sana tepki gösteriyor bu tiplere laf yok karanlık kirli zihniyetliler

yanıt1
yanıt0
Sap:

şehit olan bizim çocuklarımız,,,ülkemizin güzelliklerinden istifade edenler,,oldugu gibi yabancılar,türk halkını seven bir hükümet bu ülkeye kesinlikle gelmedi gelmeyecek vesselam.

5
4
yanıtYanıtla
Jandarma:

Aynen katılıyorum bilader.

yanıt5
yanıt0
SAP ı samanı karıştırmış sın gene;:

şu yazdıklarında laf mı yani. . . . . .

yanıt2
yanıt4
hasta:

Sap beye aynen katılıyorum,,dedikleri çok doğrudur.

yanıt4
yanıt0
BEKİR:

İstiklal caddesi İranlıdan Suriyeliden geçilmiyor her taraf arap dolu ne doğru düzgün yürüyebiliyorsun ne de bir yerde oturabiliyorsun artık

7
1
yanıtYanıtla
BAŞKANN:

Müslümana dinsiz diyemezsiniz nereden biliyorsun dinsiz olduklarını tövbe et bence...

0
7
yanıtYanıtla
karadeniz:

onlarda iranın adanalıları galiba

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title