Haberler

İstihdamı Geliştirme ve Girişimciliği Destekleme Projesi Kadirli'de Anlatıldı

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde, Sektörler Arası İşbirliğine Dayalı İstihdamı Geliştirme ve Girişimciliği Destekleme Projesi Anlatıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, sektörler arası işbirliğine dayalı istihdamı geliştirme ve girişimciliği destekleme projesi anlatıldı.

Kadirli Kaymakamlığı'nca organize edilen, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından Dervişpaşa Lisesi'nde gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Recep Barçın katıldı.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda projenin genel amacı, özel hedefi, uygulanacağı yerler, hedef grupları, ortakları ve yürütülecek faaliyetler konusunda bilgiler verildi.

Prof. Dr. Recep Barçın, katılımcılara proje hakkında bilgi verdi. Projenin iki ana bölümden oluştuğunu söyleyen Barçın, "Bu projede hazırlık çalışmaları ve verilecek destek hizmetleri kurgulanmaktadır. Bu kapsamda il, ilçe, belde ve mahalle toplantılarımız devam ediyor. Projenin hedef kitlesi olan işsizler ve işini geliştirmek isteyen KOBİ temsilcileri ile birebir görüşmeler yapılacak" dedi.

(MD-AK-MT-Y) 26.04.2008 17:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title