Haberler

İstifa Olur mu?

Güncelleme:

Sivasspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de sular durulmuyor.

- SPORX ÖZEL -Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçe'de bazı taraftar gruplarının başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman'a büyük bir tepki göstermesi sarı-lacivertli camiada tartışmaları da beraberinde getirdi. Aziz Yıldırım için 'el salla el salla büyük başkan el salla' tezahüratları yapan sarı-lacivertli taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman'a da tepki gösterirken; 'istifa' sesleri de hem taraftar hem de camia içerisinde yükselmeye başladı. Fenerbahçe'nin eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp de Aziz Yıldırım ya da Aykut Kocaman'ın bu saatten sonra istifa etmesinin doğru bir karar olmayacağını ve camiayı daha fazla kaosa sürükleyeceğini söyledi.

"DUYGUSAL VE FEVRİ DAVRANMAMAK LAZIM" Sporx.com'a açıklamalarda bulunan Kutlualp, "Böyle bir ortamda istifa çözüm olmaz, kaos olur. Şu anda hocanın mutlaka sezon sonuna kadar görev başında kalmalı ve bütün camianın arkasında olması gerekir. Sonuç olarak bu konu 25 milyonu ilgilendiren bir konu. Konuşacaksak bir şey yapacaksak lig bittikten sonra konuşulmalı. Şu anda duygusal ve fevri davranmak hata olur. En kötü olan taraftarın bölünmüş olmasıdır ki, taraftar bölünerek çok sevdikleri Fenerbahçe'ye zarar verirler" dedi.

"YILDIRIM'IN ÜSTÜNDE YARGITAY BASKISI VAR" Aziz Yıldırım'ın üstünde ciddi bir yargıtay baskısı olduğunu ifade eden Kutlualp, "Yönetim hata yapmaktadır, doğrudur. Fakat, başkanın üzerindeki yargıtay baskısı bu hatalara sebep olmaktadır. O yüzden belki de normal zamanlardan farklı olarak taraftarın en azından varsa haklı bir tepkisi ancak lig bittikten sonra olmalıdır. Tepkilerimiz, başkalarının ekmeğine yağ sürecek şekilde olmamalı." ifadelerini kullandı.

"OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLMELİ" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın her kesimden insanlarla görüş alışverişi içerisinde bulunması gerektiğini dile getiren Kutlualp, "Fenerbahçe'deki herhangi bir iktadır değişikliği ancak Fenerbahçe Genel Kurulu karar verir. Başkanın, Olağanüstü hal ilan edip, Fenerbahçe'nin ali menfatleri için bütün taraları sağ duyuya çağırıp onlarlan görüşüp fikir alışverişi yapmak zorunda." şeklinde konuştu.

"F.BAHÇE MALİ OLARAK ZOR DURUMDA" Fenerbahçe'nin transferler dönemine etkili olamamasının sebebini 'mali yetersizlik olarak gösteren Kutlualp, "Fenerbahçe her zaman en iyi oyuncuları almak ister ve bugüne kadar da almıştı. Bir gerçek varki, Fenebah.çemin mali durumu son 5-6 yıldayapılan hatalardan dolayı ağır transfer yapmaya müsade etmemektedir. Bununla yüzleşmemiz gerekir, bunu kabullendikten sonra önümüzdeki 5 yıllık master planları yapıp hangi yönetim olursa olsun Fenerbahçe'yi düzlüğe çıkartmak gerekir. Başkanın da Fenerbahçelileri kendisinden olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ve üçe bölme düşüncesine son vermesi gerekir. Netice itibariyle Fenerbahçe tektir" dedi.

HABER - Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak: Sporx.com / Spor

Hakan Bilal Kutlualp Aziz Yıldırım Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title