Haberler

İSTİB 95 yaşında

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, borsanın kuruluşunun 95. yılına ilişkin, "İstanbul Ticaret Borsası, 2023 hedeflerine ulaşmak adına her türlü kaynağını seferber etmiş durumdadır. Devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kopuz, İSTİB'in kuruluşunun 95. yılına ilişkin yaptığı açıklamada, 19 Ekim 1924'te kurulan İstanbul Ticaret Borsası'nın, Türkiye'nin başta gıda, tarım ve hayvancılık sektörleri olmak üzere tüm iktisadi tarihinin bir parçası olduğunu belirterek, Cumhuriyetin en köklü iktisadi teşekküllerinden biri olan borsanın, yepyeni bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ali Kopuz, şunları aktardı:

"19 Ekim 1924 tarihi aynı zamanda, dev bir imparatorluğun irfanından beslenen genç Cumhuriyetin ticari istikrara, bağımsızlığa ve sürdürülebilirliğe olan tutkusunun da meyvesini verdiği bir tarihtir. Kuruluşundan bu güne geçen 95 yılın ardından her gün yenilenen aynı zamanda da ticari ahlaka ilişkin geleneklerini sürdüren bu güzide kurumun başkanlığını yapmanın gururunu yaşıyorum. Daha önce de çeşitli defalar ifade ettiğim gibi gücümüz tarihimizdir.

Bu bilinç ve sorumlulukla üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Hem üyelerimizin hem tüketicilerimizin çıkarlarını koruma çabamızı sürdüreceğiz. Yenilikçi çalışmaları ile sürekli yükselen İstanbul Ticaret Borsası, uluslararası bilinirliği olan, referans bir kurum haline gelme yolunda kararlılıkla ilerlemektedir. İstanbul Ticaret Borsası, 2023 hedeflerine ulaşmak adına her türlü kaynağını seferber etmiş durumdadır.

Devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız. İstanbul Ticaret Borsasının kuruluşundan bu yana, hizmet bayrağını taşıyan, katkıda bulunan tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve meclis başkanlarımıza, meclis ve komite üyelerimiz ile personelimize saygı ve minnetlerimi sunuyor, vefat etmiş olanlara Allah'tan rahmet, hayatta olanlarına sağlıklı uzun ömürler diliyorum."

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title