Haberler

İstek Semiha Şakir Okulları Bahar Şenliğinde Hababam Sınıfı Sürprizi

Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHAİSTEK Semiha Şakir Okulları'nda gerçekleştirilen bahar şenliğinde Hababam Sınıfı sürprizi yaşandı.

Haber: Murat DELİKLİTAŞ - Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA

İSTEK Semiha Şakir Okulları'nda gerçekleştirilen bahar şenliğinde Hababam Sınıfı sürprizi yaşandı. Şenliğin onur konukları olan Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ile Bacaksız'ı Tuncay Akça, öğrencilere filmle ilgili anılarını anlattı. Okul öğrencilerinden oluşan koro, Orkestranbul eşliğinde, Hababam Sınıfı müziklerini seslendirdi.

İSTEK Semiha Şakir Okulları bahçesinde gerçekleştirilen bahar şenliğine, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldı. Öğrenciler, 8-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen şenlik boyunca, spor yaparak ve sosyal aktivitelerde bulunarak eğitim-öğretim yılının stresini atmaya çalıştı. Şenliğin ikinci gününde Hababam Sınıfı sürprizi yaşandı. Tüm zamanların en çok sevilen Türk filmi olarak kabul edilen Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ile Bacaksız'ı Tuncay Akça, şenliğin onur konukları olarak sahneye çıkıp, filmle ilgili anılarını anlattı. Ahmet Arıman ve Tuncay Akça, daha sonra Orkestranbul'un müzikleri ile Hababam Sınıfı şarkılarını seslendiren İSTEK Barış Korosu'na eşlik etti. Koronun verdiği mini konserin ardından etkinliğe katılanlar, 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' filmini izledi. İSTEK Semiha Şakir Okulları İlkokul Bölümü Müdürü Burcu Akyol, 3'üncü kez bahar şenliği gerçekleştirdiklerini hatırlatarak "Çocuklarımız gündüz bahçe oyunu oynadılar. Akşam etkinliklerimiz var. Bugün harika bir etkinlik gerçekleştirdik. Hababam Sınıfı'nı andık. Hababam Sınıfı oyuncularından iki konuğumuz vardı. Yarın da bir konserimiz olacak; bu şekilde öğrencilerimizi tatile yollayacağız" dedi.

Kampüs Müdürü Mehmet Oğur ise "Bütün yıl boyunca, akademik olarak çok yoğun çalışmalar sergileyen öğrencilerimizin deşarja ihtiyaçları, kendilerini boşaltmaya ihtiyaçları vardı. Bu yoğun çalışmaların ardından onlar için çok yoğun bir fırsat yaratıldı. Hababam Sınıfı'nın burada olması bizim için daha büyük bir ayrıcalık oldu. Biz onların filmleriyle büyüdük, onların ortaya koyduğu eserlerle büyüdük. Umarım bizim öğrencilerimiz için de onların bu çalışmaları, bu eseri örnek teşkil eder ve onların açtıkları yolda ilerlerler" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Akça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title