Haberler

İşte Yılın 'En'leri

'Yılın En İyileri'ne Dev Bir Katılım Gerçekleşti. Yaklaşık 250 Bin Oyun Kullanıldığı Anketlere Şampiyon Fenerbahçe Damgasını Vurdu.

'Yılın en iyileri'ne dev bir katılım gerçekleşti. Yaklaşık 250 bin oyun kullanıldığı anketlere şampiyon Fenerbahçe damgasını vurdu.

Yılın en başarılı kalecisi, defans, orta saha ve forvet oyuncusu ile en iyi teknik direktör ve en iyi hakemi adaylarını istatistiklerle birlikte oylarınıza sunduk. Görüşleriniz doğrultusunda Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun en iyilerini seçtik.

100. yılında mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'nin futbolcuları, 3 dalda rakiplerini açık ara geride bırakırken, küme  düşmesine karşın ligin ikinci yarısında sergilediği futbolla alkış alan Kayseri Erciyesspor, yarıştığı 2 dalda da zirvede yer aldı.

Avrupa kulüplerini peşinden koşturan Tuncay 'en iyi orta saha', gol kralı olarak Fenerbahçe tarihine geçen Brezilyalı yıldız Alex 'en iyi forvet' olurken, şampiyonlukta önemli pay sahibi Lugano yılın 'en iyi savunma oyuncusu' seçildi. Forma giydiği 16 maçta kalesinde sadece 10 gol gören milli file bekçisi Orkun, 'en iyi kaleci' olurken, Kayseri Erciyesspor'a oynattığı futbolla dikkat çeken ve geçtiğimiz hafta Bursaspor'la sözleşme imzalayan Bülent Korkmaz 'en iyi teknik direktör' anketinde en iyi oyu aldı.

Geçtiğimiz sezon en çok eleştirilen isimler yine hakemlerdi. MHK bazı maçlara atama yapmakta zorlanırken, hakemler özelikle Beşiktaş-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçının ardından uzun süre gündemden inmedi. Derbileri başarıyla yöneten Fırat Aydınus, meslektaşlarına ezici bir üstünlük kurdu ve yılın 'en iyi hakemi' oldu.

İşte anket sonuçları:

En iyi kaleci: Orkun Usak (Kayseri Erciyesspor)

En iyi defans: Lugano (Fenerbahçe)

En iyi orta saha: Tuncay (Fenerbahçe)

En iyi forvet: Alex (Fenerbahçe)

En iyi teknik direktör: Bülent Korkmaz (K.Erciyesspor)

En iyi hakem: Fırat Aydınus

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title