Haberler

    İşte Süper Lig Kuponu

    101 | Antalyaspor - Fenerbahçe [ KG VAR - 1.65 ]

    İki takım geçtiğimiz haftalarda Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldiler. Gruplarında bulundukları durum ve genç oyuncuların oynadığını göz önünde bulundurursak bu maçı kıstas almamamız gerekir. Fenerbahçe STSL'de maç fazlasıyla lider durumda. Antalya ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. 4 maçtır kazanamıyorlar ve gitgide ligin dibine kadar geldiler. Bu maçta çıkış yapmak isteyeceklerdir. Fenerbahçe ise maç fazlasıyla lider olmasına rağmen işini garantiye almak isteyecektir. Deplasman ekibi gol bulmakta sıkıntı çekmiyor. Ev sahibi ise kendilerine açık oynayan takımlara gol bulabiliyor. Karşılıklı goller bekliyorum ve oran gayet ideal.

    104 | Kayserispor - Mersin İdm. Yurdu [ 2,5 ÜST - 1.60 ]

    Kayserispor son haftalarda evinde iyi performans sergiliyor ve az da olsa ortalara doğru tırmanışa geçtiler. Mersin ise haftalardır sıkıntılı dönemlerden geçiyor. Bu durum tabiki oyuncuların performanslarına doğrudan etki yaptı ve ligin dibinde bulunuyorlar. Ama Mersin'in en dikkat çeken özelliği deplasmanda gol bulmakta sıkıntı çekmemesi. Hücumda etkili oyuncuları var ve tam tersi bir durum olarak kalelerini de gole kapatamıyorlar. Kayserispor taraftarının desteğiyle iyi maçlar çıkarıyor. Bence bu maçta iki takımda skora katkı yapar ve en az 3 gol çıkar diye düşünüyorum. Bir diğer tercihim de KG Var bahsi olacaktır tabiki. Ama 2,5 üstü ideal görüyorum.

    107 | Bursaspor - İst. Başakşehir [ 2,5 ÜST - 1.65 ]

    Hamza Hamzaoğlu ile birlikte oyun stili ciddi ölçüde değişen Bursaspor, ligin istikrarlı takımlarından Başakşehir'i konuk edecek. İki takımın da güç dengeleri neredeyse aynı ama sıralamaya baktığımızda deplasman ekibi rakibine karşı daha iyi durumda. Bu durum Bursaspor'un bu maça daha fazla asılacağı anlamına geliyor. Bursa yeni stadıyla birlikte iyi çıkış yakalamasına karşın, geçtiğimiz hafta kupada Amed'e elenmesiyle herkesi şaşırttı. Bunu telafi etmek adına sahada olacaklardır. Başakşehir son derece tecrübeli bir takım ve deplasmanlarda başarılı grafik çiziyorlar. Taraf bahsini kestiremediğim ender maçlardan biri olmasına karşın, iki takımında hücum silahlarına güvenerek 2,5 üst seçeneğini mantıklı buluyorum.

    Toplam Oran; 4,36

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Türkiye Kupası Kayserispor Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title