Haberler

    Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Ljajic, İlk Kez Malatyaspor Maçında Forma Giyecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malatyaspor maçında Adem Ljajic'i en az 45 dakika görevlendirip, sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinin 11'ine hazırlayacak.

    Transferin son gününde kadroya katılan Adem Ljajic, Beşiktaş'la düzenli idmana çıkamadan Sırbistan Milli Takımı'na gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, genç futbolcunun üzerine titriyor ve durumuyla ilgili sürekli bilgi alıyor. Talisca'nın yokluğunu gidermesi için kadroya katılan yıldız oyuncu, Malatyaspor mücadelesinde görücüye çıkacak. Şenol hoca, 6. haftada Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisini düşünerek Ljajic'i Malatyaspor maçında en az 45 dakika görevlendirmeyi planlıyor. Güneş, derbide ise Ljajic'i ilk 11'de sahaya sürecek.

    YA TOLGAY YA OĞUZHAN KULÜBEYE GEÇİYOR

    Yıldız 10 numara 11'e girdikten sonra orta saha kurgusu da değişecek, Oğuzhan ve Tolgay'dan biri kulübeye geçecek. Medel'in yeri ise merkez orta sahada garanti. Kanatlarda Babel ve Quaresma'dan vazgeçmeyecek olan Şenol Güneş, ileride de düzenli olarak artık Negredo'yu oynatacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şenol Güneş Adem Ljajic Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Abdullah:

    Çok iyi bir futbolcu. Roma''da ve Fiorentina''da oynadığı dönemlerden biliyorum. Forvet, forvet arkası, ileri ucun sağında ve solunda oynar. Türkiye''de 10-15 gol atar, bir o kadar da asist yapabilir bence. Tabii Şenol Güneş nerede oynatır bilemiyorum biraz da ona bağlı.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Blade:

    Şenol i.ti yuzunden gavur gibi inat var Allahin lazi.. Les oguzhani oynatiyor su adami son macta kurtarici olarak sokmadi oyuna

    1
    0
    yanıtYanıtla
    hifa kartal:

    aynen öyle şenol hoca son maçta oynatabilirdi. sinir hastası oldum şu beşiktaş yüzünden. . . siyah sevdam

    yanıt0
    yanıt0
    Çarşılı:

    Züper

    0
    0
    yanıtYanıtla
    hifa:

    bencede oğuzhan yedeğe alınmalı artık görmek istemiyorum oğuzhanı

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title