Haberler

    İşte Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlar ve tur atlayanlar

    Şampiyonlar Ligi grup maçları oynanan son 8 maçla tamamlandı.

    Şampiyonlar Ligi grup maçları oynanan son 8 maçla tamamlandı. Galatasaray, Paris Saint-Germain'e deplasmanda 4-0 mağlup olurken Real Madrid, Club Brugge'u 3-1 mağlup etti. Bu grupta PSG ve Real Madrid, ilk 2 sırayı paylaştı. Club Brugge ise UEFA Avrupa Ligi biletini aldı.

    BAYERN MÜNİH FİRE VERMEDİ

    Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ise Bayern Münih, Tottenham'ı 3-1 mağlup etti. Bavyera ekibinin gollerini 14. dakikada Coman, 45. dakikada Müller, 64. dakikada Coutinho kaydetti. Tottenham'ın tek golü 20. dakikada Sessegnon'dan geldi. Kızılyıldız-Olmypiakos maçını ise konuk ekip 1-0 kazandı.

    Bayern Münih grubu 18 puanla bitirirken Tottenham 10 puanla son 16 turuna kalmayı başardı. Olympiakos ise 4 puanla UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

    MANCHESTER CITY GERİ DÖNDÜ, ATALANTA BİLETİ KAPTI

    Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Dinamo Zagreb ile Manchester City karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 4-1 kazandı. Manchester City'nin gollerinin 34, 50, 54. dakikalarda Gabriel Jesus ve 84. dakikada Foden kaydetti. Dinamo Zagreb'in tek golü ise 10. dakikada Dani Olmo'dan geldi. Bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 14'e yükseltti ve grubunu lider tamamladı. Dinamo Zagreb ise 5 puanda kaldı ve Avrupa kupalarına veda etti.

    Grupta oynana diğer maçta Atalanta, 66. dakikada Castagne, 80. dakikada Pasalic ve 90. dakikada Gosens'in kaydettiği gollerle Shakhtar Donetks'i 3-0 mağlup etti. Böylece Atalanta 7 puanla son 16 turu biletini aldı. Shakhtar Donetsk ise 6 puanda kaldı ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek.

    MERİH OYNADI, JUVENTUS GÜLDÜ

    Juventus, Merih Demiral'ın 11'de başladığı maçta Bayer Leverkusen'i Cristiano Ronaldo'nun golüyle 2-0 mağlup etti. Atletico Madrid ise Lokomotiv Moskova'yı 2-0 yendi. Juventus grubu 16 puanla liderlik koltuğunda bitirdi. Atletico Madrid ise 10 puanla ikinci sırayı aldı. Leverkusen ise UEFA Avrupa Ligi'nden yoluna devam edecek.

    İŞTE ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURUNA KALANLAR

    Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern Münih, Tottenham, Manchester City, Atalanta, Atletico Madrid, Juventus, Liverpool, Napoli, Barcelona, Dortmund, Leipzig, Lyon, Valencia, Chelsea

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bayern Münih Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title