Haberler

    Real Madridli Ronaldo, Türkiye'de Otel Açıyor

    Güncelleme:

    Cristiano Ronaldo'nun ortağı olduğu Portekizli oteller zinciri; Türkiye, İtalya ve Yunanistan'da yeni oteller açmak için harekete geçti.

    Futbolculuğunun yanı sıra 'CR7' markasıyla tekstil ve aksesuvar sektörlerinden de milyonlarca euro kazanan Real Madridli Cristiano Ronaldo, 2015 yılında da bir Portekiz oteller zincirinin ortağı olmuştu. Bunun için 70 milyon euro ödeyen Ronaldo, gözünü Türkiye'ye dikti.

    3 YENİ ÜLKEDE OTEL AÇACAK

    Takvim'in haberine göre; Portekiz'in yanı sıra Arjantin, Küba, Hollanda, ABD ve Almanya'da otelleri olan 'Pestana Grup', yeni otelleri için 3 ülke seçti. Cristiano Ronaldo'nun ortağı olduğu şirket, bu yıl içerisinde Türkiye, İtalya ve Yunanistan'da yeni oteller açmak için harekete geçecek.

    Kaynak: Skorer / Ekonomi

    Portekiz Türkiye Spor Ekonomi Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    jamaica:

    musluman aleminde populer olmak icin filistine gostermelik bir miktar bagışlayan insan..Cristiano Ronaldo (hristiyan ronaldo)

    0
    2
    yanıtYanıtla
    süleyman şahin:

    sanal ortamda popüler olmak için jamaica diye bir rumuzla yorum yapan sen mi söylüyorsun? komik olma genç adam. Her zaman haklının yanında olmuştur ronaldo. İnşallah Rabbim onada müslüman olmayı nasip eder

    yanıt0
    yanıt0
    türk:

    sen ne kadar bağışladın

    yanıt0
    yanıt0
    cr7:

    ADAMIN dibisin ve çok akıllısın biliyorsun dünyanın yeni merkezi türkiyedir yürü be koca yürekli insan helal sana bu aydan sonra uçusa gececeksin yazın bunu bir yere

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Ronaldo:

    Teşakkür ederim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title