Haberler

İşte O Dehşet Evi

İstanbul Fatih'deki dehşet evinin görüntüsü.ve o görüntülerde dikkat çeken eski bir kanepe.

İstanbul Fatih'deki dehşet evinin görüntüsü. ve o görüntülerde dikkat çeken eski bir kanepe. Kılıfsız ve örtüsüz bu eski kanepede sekiz yıl boyunca bir ceset vardı. Dün Hasan Çetinkaya adlı hurdacının tesadüfen bulduğu cesedin ardından evde arama yapan polis artık kemikleri kalan Emine Öncel'in cesedine ulaştı. Polisin evde cesedin kokmasını önleyecek bazı ilaçlar bulduğu iddia edildi.

Harebe halde olan ve önceden yumruklanarak kırıldığı belli olan kapıdan içeri bakıldığında üst üste geçmiş dağınık halde eşyalar, kırık dökük bir ev görüldü. Bu evde herkesin kanını donduran o olay yaşındı. Hala olayın şokunu yaşayan ve geceyi uykusuz geçiren hurdacı Hasan Çetinkaya aynı işi yaptığı kardeşi Gürsel Çetinkaya'yla birlikte bugün yine dehşet evinin önündeydi.

O ANLARI BİR KEZ DAHA YAŞADI

Dün akşam üzeri yaşadığı korkunç olayı halen etkisinde olduğunu söyleyen Çetinkaya, eve nasıl gittiğini, cesetle nasıl karşılaştığını, kendisini kapıda bekleyen kardeşiyle birlikte kaçıp, polise nasıl haber verdiğini ayrıntılarını anlattı. Hurdaları almak için Nazan Öncel tarafından çağırıldığını anlatan Çetinkaya, hayatında gördüğü en pis ve dağınık evle karşılaştığını söyledi. Kanepeyi almak istediğini ve bu sırada örtüyü kaldırdığını anlatan Çetinkaya, "Kemikleri gördüm, bağırarak dışarı kaçtım. Kaçarken, kapı önündeki tahtaları devirdim. Sonra polisle birlikte geri geldim. Polis kenarda beklerken ben kapıyı çaldım. Nazan hanım eşyaları alacağımı sanıp kapıyı bana açtı. Polisler de benden sonra içeri girdi. Polisler ceseti gösterip 'bu ne' diye sordular. O da 'annem' diye yanıtladı " şeklinde konuştu.

AKLİ DENGESİ BOZUKTU

12 yıl önce Babası Naci Öncel'i kaybeden ve annesiyle birlikte babadan kalma evlerine kapanan 45 yaşındaki Nazan Öncel, komşuları tarafından akli dengesi bozuk bir kişi olarak tanımlandı. Öncel'in zaman zaman evin balkonuna çıkıp etrafa bağırdığı, kimseden yardım istemeyip, yakın akrabalarını bile eve almadığı öğrenildi. Aynı sokakta yaşayan Öncel ailesinin bir hemşehrisi de yıllardır o eve gitmediklerini, eve kimsenin alınmadığını söyledi. 88 yaşındaki anne Emine Öncel'in öldüğünü duyduklarını ve cenazesinin belediye tarafından kaldırıldığını sandıklarını da sözlerine ekledi. Sekiz yıl boyunca cesedin nasıl olupta kokmadığı sorusu yanıtsız kalırken, polisin evdeki aramalarında bazı ilaçlara rastladığı iddia edildi. Molla Gürhani Mahallesi sakinleri olayın şokunu yaşarken Öncel ailesiyle aynı apartmanda oturan komşuları konuşmaktan kaçındı.

(BB) - İstanbul / Fatih

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazan Öncel Çetinkaya İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title