Haberler

İşte İrfan Can için masadaki teklifler !..

Güncelleme:

Galatasaray ne teklif etti, Başakşehir ne istedi ?Fenerbahçe devreye girecek mi ?Takım arkadaşlarından yorum; "İrfan bu sezonu burada tamamlar"Serhan TÜRK, İstanbul DHAGalatasaray'a transfer olup olmayacağı yılan hikayesine dönen İrfan Can Kahveci için masadaki teklifler ortaya çıktı.

Galatasaray ne teklif etti, Başakşehir ne istedi ?

Fenerbahçe devreye girecek mi ?

Takım arkadaşlarından yorum; "İrfan bu sezonu burada tamamlar"

Serhan TÜRK, İstanbul DHA

Galatasaray'a transfer olup olmayacağı yılan hikayesine dönen İrfan Can Kahveci için masadaki teklifler ortaya çıktı.

DHA'nın ulaştığı bilgilere göre Galatasaray'ın teklifi ile Başakşehir'in istekleri arasında uçurum var. Geçtiğimiz günlerde görüşmek için Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümaşdağ'a giden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz milli futbolcunun transferi için lik görüşmeyi yapmıştı. O günden bu yana bazı teklifler ve istekler revize edildi ama genel görüntü şöyle;

-Galatasaray, İrfan Can için 4 milyon euro ve sonraki satıştan % 50 pay önerdi. Bunu riskli gören ve 'ya satılmazsa' nın hesabını yapan Başakşehir yönetimi hiç düşünmeden bu teklifi kabul etmedi.

-Galatasaray 3 gün sonra teklifi 5 milyon euro'ya çıkardı ve yine % 50 pay önerdi.

Başakşehir Yönetimi ise 3 seçenek sundu;

- 10 milyon euro + Emre Kılınç

12 milyon euro ve sonraki satıştan % 20 pay

ya da takassız ve paysız 14 milyon euro

Bu durum Galatasaray'ı çıkmaza sürüklerken Fenerbahçe'nin de devreye gireceği iddia edildi. Sarı-Lacivertli yönetimin Mesut Özil transferine rağmen İrfan Can Kahveci'yi Başakşehir'den isteyip istemeyeceği ve Galatasaray'a oranla daha cazip teklifler sunup sunmayacağı önümüzdeki bir kaç gün içinde belli olacak.

Öte yandan takım içinde de yetenekli oyuncunun ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken takım arkadaşları "İrfan bu sezonu burada tamamlar" yaklaşımında bulundular.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

fenerly:

al Mesut''u ver takımı :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title