Haberler

    İşte Gerçek Rodallega!

    Başakşehir'e mağlup olduktan sonra Sivasspor'u yenen ve son olarak da Ankaragücü ile berabere kalan Trabzonspor'da gol yükünü Burak Yılmaz'ın yokluğunda tecrübeli forvet çekti. Akhisar'da yıldızı parlayan 33 yaşındaki futbolcu bu sezonun farklı olacağının müjdesini verdi.

    Trabzonspor, ilk 3 haftada 4 puan toplayarak sezona girerken takımda en fazla dikkat çeken isim Hugo Rodallega oldu. Kolombiyalı forvet, bordo-mavili formayla beklenen görüntüsüne ilk kez bu kadar yaklaştı. İlk 3 haftada rakip filelere 3 gol bırakan tecrübeli yıldız, en iyi sezon başlangıçlarından birini yaparak kariyeri adına da olumlu bir görüntü verdi.
    Teknik direktör Ünal Karaman ile formayı kapan ve kafa olarak da rahatlayan 33 yaşındaki forvet, Akhisarspor günlerine benzer bir performans gösteriyor. Burak Yılmaz'ın eksikliği, sakatlıklar ve belirsizlik sebebiyle şu anda ilk 11'de formasını garantiye alan Rodallega, bu sayede takıma daha çok sahip çıkıyor.
    Geçtiğimiz 2 sezona göre daha motive bir görüntü çizen Rodallega, Trabzonspor'un da umudu olmaya başladı. Takım arkadaşlarına uyum sağlayan deneyimli golcü, artık dil sorununu da ortadan kaldırdı. Gol yollarında etkisinde bu durum rol oynarken, Rodallega'nın Türkçe konusunda kendini geliştirmesinin başarısında pay sahibi olduğu aktarıldı.
    Karaman faktörü

    Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir'le de saha içinde iyi bir diyalog kuran Rodallega'ya, teknik direktör Karaman'ın yakın davranması, güven vermesi ve formayı teslim etmesi başarıda pay sahibi oldu. İlk hafta Başakşehir ile oynanan karşılaşmayı gol atamadan geçiren Rodallega, ikinci hafta 3-1 kazanılan Sivasspor maçında 2, Ankaragücü ile önceki gün oynanan karşılaşmada da 1 gol atmayı başardı. Kolombiyalı forvet, ilk 3 haftada 5 golün 3'ünü kaydederek Karadeniz ekibinde en golcü oyuncu unvanını aldı.
    Burak Yılmaz'ı yakaladı

    Rodallega, geçen sezon ilk 3 haftada 3 gol atan Burak Yılmaz'ı yakaladı. Geçen sezon ilk hafta 2-1 kazanılan Konya maçında 2, 2-2 biten Fenerbahçe maçında 1 gol atan Yılmaz takımına 4 puanlık katkı yaparken, Rodallega'nın aynı sayıda gol attığı bu sezon ilk 3 maçta Trabzon aynı puanı topladı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Burak Yılmaz Trabzonspor Başakşehir Ankaragücü Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title