Haberler

İşte Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Başakşehir'i İmha Planı

Güncelleme:

Milli arayı Başakşehir analiziyle geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yarın oynanacak maçta önce rakibi durdurmayı düşünüyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, zorlu rakibi Medipol Başakşehir'i çözdü. Ligin 12. haftasında yarın Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi, 2 haftalık milli ara boyunca rakibi analiz eden Hırvat hoca, ilk etapta ev sahibi ekibi durdurmayı düşünüyor. Bunun için Emre Belözoğlu'nu Ndiaye'nin, Adebayor'u da Maicon'un adım adım takip edeceği öğrenildi. Ayrıca önlibero Fernando da top Galatasaray yarı sahasına geçtiğinde başlatacağı presle, rakibe adeta nefes aldırmayacak.

GOMİS'E SÜREKLİ DESTEK

Fanatiğin haberibe göre Tudor'un hücum kozu ise Gomis ve Belhanda olacak. Faslı futbolcuya, "Kaleyi gördüğün yerden vur" talimatı veren 39 yaşındaki çalıştırıcı, Gomis'in ceza alanında daha rahat hareket etmesi için de, Rodrigues'in sürekli Fransız yıldıza destek sağlamasını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

MST:

HABER OLSUN DİYE YAPILMIŞ BİR HABER

0
0
yanıtYanıtla
MURATT:

İDMANLARDA YER ALMIŞ GİBİ HABER YAPILIO

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAÇMA HABAER

0
0
yanıtYanıtla
KOMOCKOYA CEVAP:

komocko fener stadında da yerler yaştı erman hoca ne demıstı unuttun galıba daha ıyı kayabılsınler dıye :)

0
0
yanıtYanıtla
komocko:

yavas yerler yaş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title