Haberler

    Galatasaray'ın Yeni Bruma'sı: Paul-Georges Ntep

    Güncelleme:

    Galatasaray, Bruma'nın Premier Lig'e gitme ihtimaline karşılık Fransa'nın Rennes ekibinde forma giyen Paul-Georges Ntep'i takibe aldı.

    Galatasaray'ın genç yıldızı Armindo Bruma, Premier Lig takımlarının ara transferdeki en büyük gözdesi olacak gibi... Tottenham'ın uzun süredir scout ekibine izlettiği genç oyuncu için Manchester United da devreye girdi. Mirror'da yer alan haberde Kırmızı Şeytanlar'ın teknik patronu Jose Mourinho'nun Galatasaray'da bu sezon sergilediği yüksek performansla dikkat çeken Portekizli yıldızı takibe aldığı vurgulandı.

    CHELSEA VE BİLİC DE PEŞİNDE

    Mourinho'nun sezon başında Galatasaray'ı 5-2 yendikleri hazırlık maçında da gol atan Bruma'nın gösterdiği gelişimden övgü ile bahsettiği ve transferi için şimdiden yönetime talimat verdiği ifade edildi. İngiliz basını ise Armindo Bruma ile Tottenham ve Manchester United'in yanı sıra Arsenal, Chelsea ve Beşiktaş'ın eski hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'in de ilgilendiğini okuyucularına duyurdu.

    YÖNETİM TEKLİFLERİ BEKLİYOR

    Bruma'nın menajeri Catio Balde, Portekiz medyasına yaptığı açıklamada, "Tottenham, Bruma'yı takip ediyor. Ancak transferde yalnız değiller. Başka İngiliz takımları da Bruma'yı izliyor" diyerek gelişmeleri önceden duyurmuştu. Yönetim, Bruma için resmi teklifleri beklemeye koyulurken, bu satıştan en az 20-25 milyon euro bonservis bedeli kazanmayı ümit ediyor.

    YEDEĞİ HAZIR: NTEP

    Galatasaray, talipleri her geçen gün artan Armindo Bruma'ya alternatif aramaya başladı. Fransa'nın Rennes ekibinde forma giyen Paul-Georges Ntep'in takibe alındığı iddia edildi. 1992 doğumlu Kamerun asıllı Fransız oyuncunun özellikleri Bruma'ya çok benziyor. Sol kanatta görev yapan 24 yaşındaki Ntep, tıpkı Bruma gibi sürati ve çalım yeteneği ile dikkat çekiyor. Bu sezon Bruma 11 maçta 4 gol 3 asistlik performans sergilerken, Ntep 9 maçta 4 asist yapma başarısı gösterdi. Bruma gibi solda oynamayı seven Ntep'in artısı 1.80 boyunda olması. Ntep'in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da ayrı bir avantaj. Yönetimin, Bruma devre arasında satılırsa, Ntep için harekete geçmesi bekleniyor.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Manchester United Galatasaray Tottenham Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title